boortien

Wij hebben 3 siergrassen besteld, deze werden zeer snel geleverd. Keurig verpakt.

Gerry

De bestelling is netjes op tijd geleverd en alles was goed verpakt, zodat de kans op schade minimaal is.

J Zijlstra

Prima Snelle levering

Cate Ruijgt

Wij hebben twee druiven besteld, stond op 10 werkdagen voor levering, maar ze waren er binnen een week en zeer zorgvuldig verpakt!

P.G.v.d.Vorst

Moet nog wachten op mijn planten verders alles prima

Ingmar

Besteld via website, zelf opgehaald. Duidelijke communicatie, scherpe prijs en heel mooie planten voor je geld.

A de wolf

Prima op tijd geleverd en vakkundig ingepakt.
Tevens prima produkt

John Stemkens

Perfect

Hans

2 boompjes besteld bij tuinplant.
Vond het wel even duren En onduidelijk wanneer mijn bestelling kwam maar na een week kwamen de boompjes netjes verpakt met de post bezorgd.
Uitpakken en...
2 boompjes besteld bij tuinplant.
Uitpakken en poten super!

Margreet Pieksma

Ik heb 6 Lonicera Henry gekocht via de site. Ze kwamen 3 dagen later goed verpakt in een grote stevige doos aan. Het zijn prachtige planten waar ik zeker van ga genieten. Ik ben blij met... Ik heb 6 Lonicera Henry gekocht via de site. Ze kwamen 3 dagen later goed verpakt in een grote stevige doos aan. Het zijn prachtige planten waar ik zeker van ga genieten. Ik ben blij met Tuinplanten.nl.