Zeer goede aflevering van de planten. De beuken zaten in goed verpakt en de wortels waren nat.

Mijn bestelling van struiken en bomen werd vlot afgehandeld. Het plantmateriaal was in goed conditie en werd keurig en op tijd afgeleverd.

Carla Loijer

Ik het vroege voorjaar heb ik 5 jonge boompjes besteld.
Drie wilgjes op hoogstam en twee pruimenbomen hoogstambomen.
Omdat er plotseling vorst optrad liep mijn bestellingen vertraging op...
Ik het vroege voorjaar heb ik 5 jonge boompjes besteld.
Drie wilgjes op hoogstam en twee pruimenbomen hoogstambomen.
Omdat er plotseling vorst optrad liep mijn bestellingen vertraging op maar dat was voor de bomen veel beter!

De boompjes zien er gezond en fris uit en wij hebben ze volgens de tips van de website meteen in de grond gezet.
De bestelling werd keurig in de achtertuin neergezet.
Alles klopte precies.

René

Keurige spullen, netjes verpakt, bezorging liep wat vertraging op door het weer.

Tanja V.

Alles heel vlot en correct verlopen. Bestelling op tijd ontvangen. Vlotte service.

Martijn

Goed advies gekregen en per internet besteld. Levertijd duurde wat langer door de vorstperiode. Perfect geleverd en kunnen nu genieten van de mooie planten.

Fam de Bree

Levertijden worden niet na geleeft, 10 werkdagen maximale levertijd vind ik echt al te lang. Maar als je dat al niet waar maakt verdien je ons niet als klant.

Fam de Bree

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Fam de Bree,
we hebben contact gehad met elkaar over uw bestelling.
helaas was een soort wat u had besteld op dit moment erg moeilijk te leveren.
met vriendelijke groet,
Team...
Beste Fam de Bree,
we hebben contact gehad met elkaar over uw bestelling.
helaas was een soort wat u had besteld op dit moment erg moeilijk te leveren.
met vriendelijke groet,
Team tuinplant

J. Boeijink

Prima firma. Tuinplant hield mij goed op de hoogte m.bt. de levering. Werd zelfs geinformeerd over een uitgestelde levering i.v.m. een vorstperiode.
Resultaat: mooi product geleverd!

Jan

Keurige aflevering volgens afspraak. Prima prijs voor de planten.

René en Wilma

Prachtig plantencentrum waar je uren kan rondlopen. Petje af voor de ruime keuze van planten, dit zie je nergens