Bij tuinplant een bestelling geplaatst en ik ben zeer tevreden over de uitvoering en de verpakkingswijze van de planten.

Het is allemaal vlot en soepel verlopen.

van der Harst

We hebben diverse tuinplanten besteld op 12-3-2018, zeer snel kregen we de mededeling dat de bestelling iets vertraagd werd door de vorst. Na een aantal dagen werd de bestelling snel bezorgd en... We hebben diverse tuinplanten besteld op 12-3-2018, zeer snel kregen we de mededeling dat de bestelling iets vertraagd werd door de vorst. Na een aantal dagen werd de bestelling snel bezorgd en afgeleverd in de tuin. Prima, goed op de hoogte gehouden via de mail. Snelle bezorging. De planten waren goed ingepakt en zien er goed uit.

Tijdens het vervoer was onze bestelling beschadigd. Direct na het weekend werden we via de email daarvan op de hoogte gebracht door tuinplant.nl
Zij zorgden voor een hernieuwde zending....
Zij zorgden voor een hernieuwde zending. Alles kwam nadien in goede orde aan in een keurige professionele verpakking. Dingen kunnen misgaan maar “Tuinplant” regelde het adequaat.
Met dank!

Het zag er nu netjes uit in Uddel, enorme verbetering!
Service is goed.

Duidelijke website, zodat het bestellen van de planten eenvoudig is. Goede kwaliteit planten volgens afspraak afgeleverd.

Hussaarts

De planten zitten onder de luis

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Klant,
we contact gehad met elkaar.
deze planten zijn er bij ons tussendoor gegaan.
u heeft van ons nu nieuwe planten ontvangen.
veel plezier hiermee.
met vriendelijke...
Beste Klant,
we contact gehad met elkaar.
deze planten zijn er bij ons tussendoor gegaan.
u heeft van ons nu nieuwe planten ontvangen.
veel plezier hiermee.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Rob H. B. van der Kamp

Ervaring met Tuinplant.nl? Tja, ik ben begonnen met mijn tuin opnieuw in te richten en ddarvoor heb ik veel planten nodig. Nu had ik al jaren een leverancier waarmee ik zaken deed en die eigenlijk... Ervaring met Tuinplant.nl? Tja, ik ben begonnen met mijn tuin opnieuw in te richten en ddarvoor heb ik veel planten nodig. Nu had ik al jaren een leverancier waarmee ik zaken deed en die eigenlijk beter en bekender is in bloembollen. Ik zocht op internet naar een goede leverancier van heesters en vaste planten, een die niet te duur is, want ik heb gewoon veel planten in diverse soorten nodig. Zo kwam ik bij Tuinplant.nl terecht en dat bevalt mij uitstekend. De heesters worden geleverd in mooie grote maten: ik wil niet jaren wachten voordat het wat begint te lijken, want ik heb de meeste aardappels intussen wel achter de kiezen. Verbazingwekkend vond ik ook het feit dat ze bij Tuinplant.nl een eigen vervoersdienst hebben en de bestelling met de heesters, volgens voorafgaande telefonische mededeking, met een bestelbus komen afleveren. Ik ben daar heel tevreden over. Alleen de foto's op de website zouden een betere kwaliteit moeten hebben en naast de winkelwagen zou ook een verlang+ijstje handig zijn.

Deskundig advies , goede planten