Katinka

Prima service. Planten iets later beschikbaar dan 10 dagen maar goed overleg ook ivm de vorst. Alles netjes geleverd. Kleine tip; label alle plantjes ipv van elke soort 1. Vooral als er nog geen... Prima service. Planten iets later beschikbaar dan 10 dagen maar goed overleg ook ivm de vorst. Alles netjes geleverd. Kleine tip; label alle plantjes ipv van elke soort 1. Vooral als er nog geen groen te zien is, weet je als leek niet wat wat is.

Geweldig! Snel geleverd en netjes aan huis bezorgd!

M.

Spullen aangeschaft voor het planten van een boom. In eerste instantie kreeg ik een email waarin stond dat het 10 werkdagen kon duren, maar kon het gelukkig de volgende dag al ophalen.

Nog niet met u maar post nl beloofde dat het gisteren werd gebracht waarvoor wij thuis zijn gebleven.
nu wordt het vanmiddag bezocht.

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Klant,
uw pakket was tijdens het transport beschadigd en retour gezonden naar ons.
we hebben u inmiddels nieuwe planten toegezonden.
Veel plezier ermee!!
met vriendelijke...
Beste Klant,
uw pakket was tijdens het transport beschadigd en retour gezonden naar ons.
we hebben u inmiddels nieuwe planten toegezonden.
Veel plezier ermee!!
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Rob Klinkenberg

Slecht product geleverd. Wacht nog op reactie

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Rob,
we hebben samen naar het geleverde gekeken en zijn er zo achter gekomen dat er bij ons wat mis is gegaan. u krijgt van ons een nieuwe plant toegestuurd zoals afgesproken.
met...
Beste Rob,
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

M. Beniers

Ik heb onlangs een paar paarden kastanjes, een rode beuk, een esdoorn en pruimenboom besteld en na enig overleg omdat het flink begon te vriezen is de keurig afgeleverd na de vorstperiode. Ik kon ze... Ik heb onlangs een paar paarden kastanjes, een rode beuk, een esdoorn en pruimenboom besteld en na enig overleg omdat het flink begon te vriezen is de keurig afgeleverd na de vorstperiode. Ik kon ze dan ook meteen planten.

Correcte afhandeling van de bestelling zowel via internet als bij het ophaalcentrum in Meerveld

astrid

Perfect! niet overdreven duur, mooie planten. correct ingepakt voor het transport. top!

kleine tip: een briefje met wat tips voor het planten of hoe je ze het beste nog even kan bewaren voordat je ze plant.

Johan

Het is wat vroeg voor een beoordeling. Nog geen groei waargenomen (bij vriezend weer ook niet verwacht. Transport was OK

Jac

Goede service en zeer goed verpakt.
Mooie planten.
Zeker voor herhaling vatbaar