Goede levering en zeer netjes verpakt miste echter een plantje. Contact opgenomen en dit plantje is gelijk zonder extra kosten nagestuurd, met welgemeende excuses voor het ongemak.
Goede kwaliteit, snelle levering, grote sortering
ter Meulen
Ik ben zeer tevreden, alles is keurig afgehandeld.
Ruime, betaalbare keuze. Vriendelijke en behulpzame benadering van de klant. Mooi bedrijf! Puntje: een klein richtingsbordje in de buurt van ´Nunspeet´ zou handig zijn, nu staat er wel een...Ruime, betaalbare keuze. Vriendelijke en behulpzame benadering van de klant. Mooi bedrijf! Puntje: een klein richtingsbordje in de buurt van ´Nunspeet´ zou handig zijn, nu staat er wel een reclamebord, maar geen verwijzing.
Correcte levering van de planten en alles goed verpakt en in goede staat.
H Geertsema
Zeer goed
Goede service en een keurige gedegen verpakking voor n mooi product. Zeer tevreden.
Tibosch
Snelle correcte levering. Goede planten. Goede communicatie. 1 type plant was verkeerd geleverd, echter 1 telefoontje en het werd meer dan perfect opgelost door Maurice. Super service!!...Snelle correcte levering. Goede planten. Goede communicatie. 1 type plant was verkeerd geleverd, echter 1 telefoontje en het werd meer dan perfect opgelost door Maurice. Super service!! Maurice, bedankt! De haagplanten staan inmiddels netjes voor het stuk gerepareerde schutting. Mijn moeder was er zeer blij mee.
Dhr G Mooijer
Fantastisch , snelle levering en goede producten.
Vermast
Prima alleen als er een verschillend factuuradres is en een bezorgadres. Tijdens de bezorging is het misschien handiger om bij de track en trace naar het bezorgadres te gaan en niet...Prima alleen als er een verschillend factuuradres is en een bezorgadres. Tijdens de bezorging is het misschien handiger om bij de track en trace naar het bezorgadres te gaan en niet onrust zaaien bij het factuur adres. maar misschien zeg ik iets en andere weer iets anders. maar dit alleen voor jullie info.