Niek

Wij hebben planten besteld bij tuinplant.nl. Het aanbod is ruim. Maar als de plantjes binnengekomen zijn is het een hele puzzel om uit te zoeken welk plantje bij welk naampje hoort. Er zitten helaas... Wij hebben planten besteld bij tuinplant.nl. Het aanbod is ruim. Maar als de plantjes binnengekomen zijn is het een hele puzzel om uit te zoeken welk plantje bij welk naampje hoort. Er zitten helaas geen naamplaatjes in de potjes. De manier van verpakken was van de plantjes minder, van de heesters goed.

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Niek,
we hebben contact met elkaar gehad en zijn er uitgekomen hoe het zit.
veel plezier met uw plantjes!
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

Renée van Beuningen

Mooie planten. Maar waarom zo'n grote vrachtauto, zodat de kisten met planten aan de weg moesten worden gezet? Niemand heeft die kisten meegenomen in ons brave dorp, maar er zijn altijd figuren die... Mooie planten. Maar waarom zo'n grote vrachtauto, zodat de kisten met planten aan de weg moesten worden gezet? Niemand heeft die kisten meegenomen in ons brave dorp, maar er zijn altijd figuren die niet zo netjes zijn. Dus volgende keer de struiken, enz. die ik nog ga bestellen, op een andere manier leveren. Mijn tel. nummer is 0620537436. Het zou fijn zijn als ik een dag van te voren en op de dag zelf gebeld word. Dan kan ik rekening houden met (ongeveer) het tijdstip van levering

Reactie Tuinplant.nl:

Beste klant,
we hebben intussen al contact met elkaar gehad en kwamen er zo achter dat dit op een misverstand berust! fijn dat u binnenkort even bij ons langs komt!
met vriendelijke groet,...
Beste klant,
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant

A.S. Bijlaar

Prima behandeling van de bestelling. Snelle en deskundige beantwoording van vragen. Goede en tijdige aflevering. Goede kwaliteit planten en bomen

Renée van Beuningen

Nogmaals mail ik. omdat ik een prettig contact had met de heer Cor van der Stege. Binnenkort ga ik langs met een foto van mijn dode boompje (ergens anders gekocht) en laat ik mij adviseren door dit... Nogmaals mail ik. omdat ik een prettig contact had met de heer Cor van der Stege. Binnenkort ga ik langs met een foto van mijn dode boompje (ergens anders gekocht) en laat ik mij adviseren door dit toegankelijk en behulpzame bedrijf.
Van harte aanbevolen!

autoservice r.meyboom groningen

Hele mooie planten geleverd en super snel gebracht. Ik ben zeer tevreden over tuinplant.

Gerda

Goede webwinkel, uitgebreid assortiment, goede plantbeschrijvingen, nette levering en communicatie.
Gewoon helemaal oké ??

jen

Het bestelde is goed verzorgt,,, wat ik besteld had was voor tuinplant een uitdaging maar ze hebben alle planten voor de vijver goed af geleverd ,,in deze tijd vind ik dat TOP////was zeer tevreden

Postma

Keurig ingepakt, snelle levering.

Ton van Deutekom

Ik ben zeerrrrrr te vrede met de afhandeling en verzending

Joël

Snelle goeie service, product was 100% naar wens.