Wij hebben goede ervaringen met Tuinplant. Vorig jaar gezamenlijk met onze dochter diverse planten besteld, van goede kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. De recent gekochte leibomen zien er...Wij hebben goede ervaringen met Tuinplant. Vorig jaar gezamenlijk met onze dochter diverse planten besteld, van goede kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. De recent gekochte leibomen zien er eveneens prima uit. Ook op het tuincentrum in Uddel werden we uitstekend geinformeerd.
Piet S.
Eerst een compliment voor de Website (Zeer duidelijk), levering binnen 10 werkdagen... dat zijn er 13 geworden. is niet zo erg maar stuur daar een E-mail over dat het wat uitloopt. De Taxus en de...Eerst een compliment voor de Website (Zeer duidelijk), levering binnen 10 werkdagen... dat zijn er 13 geworden. is niet zo erg maar stuur daar een E-mail over dat het wat uitloopt. De Taxus en de coniferen van +/- 2.00 mtr zijn van een zeer goede kwaliteit.
autoservice r.meyboom groningen
Planten zien er goed uit.Hoogte goed, en snel geleverd.Zeer tevreden
Website is zeer overzichtelijk, heel veel planten in het assortiment. Bestelling liep ook vlot Communicatie ivm verwachte leverdatum kan wel iets beter. Over het algemeen tevreden over de...Website is zeer overzichtelijk, heel veel planten in het assortiment. Bestelling liep ook vlot Communicatie ivm verwachte leverdatum kan wel iets beter. Over het algemeen tevreden over de service en kwaliteit van de planten
Goede ervaring
bart aelbrecht
Super!
Ik ben naar zeer tevredenheid geholpen.
Prima. Planten dit weekend geplant en waren keurig in een doos bezorgd.
Prosee
Iets later dan afgesproken maar wel redelijk snel zijn onze planten bezorgt. We werden daarvan goed op de hoogte gehouden