Dorethé

De planten zijn in goede staat. Maar wat de levertijd betreft is minder, op hun internetsite staat levering binnen 10 werkdagen. Dat kunnen ze niet waarmaken, want bij mij duurde het wel 14... De planten zijn in goede staat. Maar wat de levertijd betreft is minder, op hun internetsite staat levering binnen 10 werkdagen. Dat kunnen ze niet waarmaken, want bij mij duurde het wel 14 werkdagen eer ik mijn bestelde planten kreeg geleverd.

T. Tetteroo

Ik had mijn bestelling voorbereid en ben klantvriendelijk bediend. De bestelling werd netjes aangekondigd
En keurig geleverd binnen het aangegeven tijdstip

Maakt geslacht verschil?

De bestelling werd op de aangevraagde dag geleverd. De bestelling was compleet. Er waren alleen 2 plantjes (van de ruim 50) niet goed.

Stevig plant materiaal

Prima plantmateriaal. Goede service. Jammer dat bij de eerste levering een aantal struikjes inbraken, maar prima nageleverd.

Arno Koel

Groot assortiment, alles gemakkelijk te regelen, ik zou alleen van te voren willen weten op welke dag er bezorgd wordt.

Carolien van Kooy

Zeer tevreden. Uitstekende service. Drie weken geleden had ik twee prachtige laurier bomen gekocht. Helaas waren deze te groot. Zonder enige moeite konden deze bomen retour worden gestuurd en kreeg... Zeer tevreden. Uitstekende service. Drie weken geleden had ik twee prachtige laurier bomen gekocht. Helaas waren deze te groot. Zonder enige moeite konden deze bomen retour worden gestuurd en kreeg ik twee prachtige nieuwe exemplaren.

B v d Zwaag

Heel veel dingen zijn goed gegaan, alleen één opmerking,
We zouden een dag voor de levering per E-mail een berichtje
ontvangen wanneer ze ongeveer zouden bezorgen,dat
berichtje...
Heel veel dingen zijn goed gegaan, alleen één opmerking,
We zouden een dag voor de levering per E-mail een berichtje
ontvangen wanneer ze ongeveer zouden bezorgen,dat
berichtje hebben we niet ontvangen.
Gelukkig waren we thuis toen het pakje bezorgd werd.

Verder zag alles er goed en verzorgd uit.
De boompjes staan inmiddels in de tuin.

Nu maar wachten tot het voorjaar.

Vriendelijk groeten,
B v d Zwaag

Marleen

Ik heb bij Tuinplant.NL eindelijk de struiken gevonden die ik bij niet vond bij andere tuincentra.
Ben ook zeer tevreden over de kwaliteit en bezorging hiervan !

Mooie producten keurige levering. Alleen jammer dat bijna altijd op de 10e dag wordt bezorgd. En ontzettend veel keuze!!!