Prima webshop, ruim assortiment, levering aan huis ook ideaal
Klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ik had een taxushaag besteld, maar de week dat ik het op kon halen bleek het warmer te worden. Ik kreeg van Tuinplant een bericht dat vanwege de...Klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Ik had een taxushaag besteld, maar de week dat ik het op kon halen bleek het warmer te worden. Ik kreeg van Tuinplant een bericht dat vanwege de warme dagen de bestelling niet geleverd kan worden, anders zou de kans bestaan dat de haag dood zal gaan. Toen het eenmaal koeler werd kreeg ik een bericht dat ik de haag kon ophalen.
van Velde
Goede kwaliteit goed verzorgd communicatie ook netjes
A. Koot
Prima begeleiding bij aankoop niet alledaagse blauwspar!
Alles is netjes geleverd zoals gewoonlijk, uw werkwijze maakt zijn eigen reclame. Doe zo verder
Fam. Addink
Het was een kleine bestel;loing, maar het was keurig na enkele dagen bij een ophaalpiunt af tehalen. Betaling is al geregeld en we konden het zo meenemen. De plant zag er goed uit, dus dat...Het was een kleine bestel;loing, maar het was keurig na enkele dagen bij een ophaalpiunt af tehalen. Betaling is al geregeld en we konden het zo meenemen. De plant zag er goed uit, dus dat was prima geregeld.
C. Gerritse
Top bedrijf, mooi en goed wat ze leveren en niet duur. Goede service!
Ria de Back
Wij hebben een hele goede ervaring met Tuinplant. Snelle service en een prima afhandeling met betrekking tot een boom die dood was gegaan gelijk een nieuwe gekregen. Top!!
De plantjes worden strak en veilig verpakt zodat ze in prima staat mijn deur bereikten. Planten zijn van goede kwaliteit. Er was echter 1 dingetje mis gegaan in het verzenden, er waren wat planten...De plantjes worden strak en veilig verpakt zodat ze in prima staat mijn deur bereikten. Planten zijn van goede kwaliteit. Er was echter 1 dingetje mis gegaan in het verzenden, er waren wat planten die ik niet had bested en er misten er 3 die ik wel had bested. 1 mailtje naar de klantenservice en ze warden opnieuw verstuurd (en die andere mocht ik houden). enige minpunt hierbij is dat de klantenservice alleen tijdens werkdagen geopend is.