Prima geholpen en netjes teruggebeld en geadviseerde.

Goede service
Goede en duidelijk communicatie.
De kwaliteit van de producten is goed

Wij hebben 3 leibomen besteld. Ze waren van goede kwaliteit en zijn geleverd en geplaatst binnen 5 dagen na bestelling !

Deskundig advies en mooie kwaliteit planten!

Henk Ouwerkerk

Wisselende ervaring. Als je van een bepaald soort meerder planten besteld dan zit er veel verschil in kwaliteit. Van mijn laatsste bestelling heb ik vijf planten weg moeten doen.

Reactie Tuinplant.nl:

Beste Henk,
Beste Henk,
Graag vernemen wij altijd van onze klanten wat niet aan is gekomen. Deze zullen wij dan vergoeden, het is goed dat wij dat dan weten. In het najaar zijn de planten wat geel en bruin van kleur, maar dat betekend niet dat ze dood zijn.

Lisa heuvel

Leibomen en een taxus haag besteld. Ziet er goed uit. Mooie planten en gezond. Over een maand bestel ik de vaste planten bij jullie!

A kortleve

Geen mooie planten koop er nooit meer .de heiden plantjes zijn heel klein

Reactie Tuinplant.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Wat vervelend dat de heideplanten kleiner waren dan u had verwacht. De winterheide is momenteel klein omdat ze gesnoeid zijn om de snoei te bevorderen. Zoals de naam al zegt, bloeit deze plant in de winter en is het nodig om hem in het najaar te snoeien voor een mooie bloei. We raden u dan ook aan nu gewoon te planten en u zult zien dat hij in de winter mooi zal groeien!
Mvg Team Tuinplant

Heel goed, zelf na het bestellen van verkeerde soort keurig opgelost.

John

De planten en bollen zijn goed aangekomen en zagen er goed uit

Duidelijke site met goede informatie, planten makkelijk te bestellen, vrij snelle levering, goed verpakt en prima planten.