Snelle en nette levering

Na een behoorlijke wachttijd de planten gekregen.
Pluspunt was het aanvankelijk prettige contact met leverancier over de leveringsdatum.
Bij aankomst verkeerde bomen geleverd. 2 x...
Na een behoorlijke wachttijd de planten gekregen.
Bij aankomst verkeerde bomen geleverd. 2 x gemaild en geen antwoord terug.
Nu maar een klachtenformulier ingevuld. Slechte aftersales. Erg jammer dit. Zo lang gewacht op een speciale acer, krijg je m eindelijk, is het de verkeerde. Ik ga niet meer bestellen hier. Helaas een klant verloren. De planten zelf waren van prima kwaliteit op het eerste gezicht.

Beste klant,
Doordat er een verkeerde foto op de productpagina stond is er verwarring ontstaan. We hebben dit met u afgehandeld door kosteloos een nieuwe plant na te sturen.
Mvg. Team...
Mvg. Team Tuinplant

Het pakker was prima verpakt, zelfs nadat we verlaat ons pakketje op konden halen bij de pakketdienst, waren de planten nog vochtig genoeg.
Van de benoeming van de planten klopt echter niet...
Van de benoeming van de planten klopt echter niet veel. We hebben verschillende planten ontvangen die we niet besteld hebben. Aangezien de planten zeer klein zijn als je ze binnenkrijgt, is pas na enige tijd te zien wat het uiteindelijk gaat worden.
Klacht hierover is sympathiek opgelost, maar ook nu weer plant ontvangen die niet de juiste naam heeft. Het is dan maar afwachten wat het is.

Beste klant,
Er zijn wel de juiste planten geleverd, maar doordat er meerdere orders in 1 keer zijn bezorgd is er wat verwarring ontstaan. De planten in een 9 cm potje zijn in het najaar inderdaad klein, omdat ze zijn gesnoeid voor de groei en bloei in het komende voorjaar. Als er niet wordt gesnoeid, kan een plant ook niet bloeien. Het najaar is een goede tijd om te snoeien voor de meeste planten omdat dan de bladeren eraf vallen.
Mvg, Team Tuinplant

Alles prima geregeld

Fam de Gruijter

Zeer goed geslaagd met planten voor onze nieuw gezette schutting.
Ook nu na een aantal weken ziet het er nog pico bello uit!!
Fam de Gruijter

Jan Kees van Rossem

Zeer positief: kundig, kwaliteit en betrouwbaar.

Gijsbert

De planten zijn prima en de prijs is redelijk. Maar 10 werkdagen levertijd (inderdaad werd er exact op de 10 dag geleverd) is gewoon veel te lang voor een webwinkel.

Reactie Tuinplant.nl:

We doen altijd ons best om sneller te leveren, maar er zijn veel factoren in onze branche die het lastig maken om net zo snel te leveren als de grote Nederlandse webwinkels. We streven er nog steeds... We doen altijd ons best om sneller te leveren, maar er zijn veel factoren in onze branche die het lastig maken om net zo snel te leveren als de grote Nederlandse webwinkels. We streven er nog steeds naar onze levertijd te verkorten, maar we vinden goede service, een compleet assortiment en kwalitatief eindresultaat belangrijker. Wilt u snel planten voor in uw tuin, bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze vestigingen in Nunspeet of Uddel. Mvg team Tuinplant

Planten zeer goed, netjes ingepakt. snelle levering. Goede service, nadat bleek dat een product niet bij was geleverd deze snel nageleverd.
Iets minder, nadat de bestelling geplaatst was kreeg...
Iets minder, nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik niet gelijk een factuur. Is wel nagestuurd nadat ik dat via de mail had aangegeven. Ik ben zeer tevreden.

Ik heb via internet mijn planten bestellen... Ik moest meer dan 2 weken wachten..... Wat heb ik gekregen... jij zal gratis niet nemen... Zieke en gedroogde planten, kleinere dan in de... Ik heb via internet mijn planten bestellen... Ik moest meer dan 2 weken wachten..... Wat heb ik gekregen... jij zal gratis niet nemen... Zieke en gedroogde planten, kleinere dan in de bestelling. NOOIT MEER.. 200 euro is weg...

Reactie Tuinplant.nl:

Beste klant, wat vervelend te horen dat u zo ontevreden bent. Dat is niet onze bedoeling. Graag ontvangen we bericht van uw klacht per e-mail met foto's, zodat we tot een goede oplossing kunnen... Beste klant, wat vervelend te horen dat u zo ontevreden bent. Dat is niet onze bedoeling. Graag ontvangen we bericht van uw klacht per e-mail met foto's, zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. Mvg Tuinplant team.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw eenvoudige, maar positieve feedback! Als we iets kunnen verbeteren horen we het ook graag!