Joris munster

Goede snelle service, hoop dat de kwaliteit ook goed is van de planten maar dat weten we pas na een aantal jaar.

Reactie Tuinplant.nl:

Fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle service. We wensen u veel tuinplezier!

Raymond

2e recensie: planten wederom zeer goed verpakt. Een van de geleverde planten bleek niet de juiste te zijn. Na een mail en een foto alsnog de juiste planten opgestuurd gekregen. Prima service, echter... 2e recensie: planten wederom zeer goed verpakt. Een van de geleverde planten bleek niet de juiste te zijn. Na een mail en een foto alsnog de juiste planten opgestuurd gekregen. Prima service, echter vond ik de kwaliteit en formaat van deze 3 planten onder de maat.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback. Goed te horen dat u tevreden bent over de service. We hopen dat de planten alsnog goed aanslaan, maar mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust contact op met foto's. Mvg TP.nl

van Rheden

Prima planten geleverd. In pot, goed geworteld en netjes bezorgd door PostNl.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de levering van uw planten. Mvg TP.nl

Ten Hove

De prijzen van de planten zijn goedkoop , maar daar staat tegen over dat je best lang moet wachten en dat je krijgt wat jullie uit kiezen. Ik kreeg b.v. een hele kleine stokroos met een sprietje en... De prijzen van de planten zijn goedkoop , maar daar staat tegen over dat je best lang moet wachten en dat je krijgt wat jullie uit kiezen. Ik kreeg b.v. een hele kleine stokroos met een sprietje en een blaadje , en een wat grotere. Ik had 2 pluimgras planten ,1 heel mooi en de andere ligt nog steeds plat in de tuin. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mensen maar wel dat ze zelf moeten gaan kijken bij 1 van jullie winkels.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback. We nemen het mee in de verbeterpunten. Soms zien de planten er op het eerste gezicht nog niet zo fraai uit, wanneer ze eenmaal in de grond staan, onder de juiste... Bedankt voor uw feedback. We nemen het mee in de verbeterpunten. Soms zien de planten er op het eerste gezicht nog niet zo fraai uit, wanneer ze eenmaal in de grond staan, onder de juiste omstandigheden, moet dit goed komen. Laat het anders gerust weten, dan denken we mee. Veel tuinplezier! TP.nl

Monique vsn kampen

Mooie duidelijke website. Bestelling was snel geregeld.
Fijn dat er achteraf betaald kan worden.
Planten zien er goed uit

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback. Wat fijn dat u tevreden bent over de website en de planten. Veel tuinplezier! TP.nl

Sarah

Duidelijke beschrijving van het border pakket met foto's! Fijn, lekker makkelijk bestellen zo! Helaas nooit een bevestigingsmail ontvangen maar werd prima geholpen aan de telefoon. Planten zijn in... Duidelijke beschrijving van het border pakket met foto's! Fijn, lekker makkelijk bestellen zo! Helaas nooit een bevestigingsmail ontvangen maar werd prima geholpen aan de telefoon. Planten zijn in goede staat geleverd. Had een beplantingsschema wel handig gevonden erbij..

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback! Er was een storing in het systeem de avond dat u bestelde, waardoor u geen e-mail ontving, excuses daarvoor. Een beplantingsschema is een heel goed idee, waar we ook mee... Bedankt voor uw feedback! Er was een storing in het systeem de avond dat u bestelde, waardoor u geen e-mail ontving, excuses daarvoor. Een beplantingsschema is een heel goed idee, waar we ook mee aan het werk zijn. U mag ons altijd mailen voor advies. Veel tuinplezier gewenst!

Levering op tijd, planten en bomen aan de iele kant.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor de feedback. Vervelend dat de bomen ieler waren dan u had verwacht. U mag ons daar gerust over e-mailen, dan kunnen we kijken of we hier wat aan kunnen doen. Mvg, Tuinplant

Een aanrader

Bedankt!

Snelle levering, maar niet alle planten waren helaas leverbaar. Zou fijn zijn als dat op de website dan al niet gekozen kan worden en je er niet pas achterkomt als je de bestelling al hebt gedaan.... Snelle levering, maar niet alle planten waren helaas leverbaar. Zou fijn zijn als dat op de website dan al niet gekozen kan worden en je er niet pas achterkomt als je de bestelling al hebt gedaan. De leuke combi van planten en kleuren is dan niet meer wat je dacht te kopen.
Planten lijken soms wat verfrommeld maar ze zijn wel sterk en na een tijdje zijn ze weer helemaal mooi.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback. Met ons grote assortiment komt het wel eens voor dat we een bepaalde soort (tijdelijk) niet kunnen leveren. Dat proberen we altijd op de website te zetten, maar soms lukt... Bedankt voor uw feedback. Met ons grote assortiment komt het wel eens voor dat we een bepaalde soort (tijdelijk) niet kunnen leveren. Dat proberen we altijd op de website te zetten, maar soms lukt dat niet op tijd. Wilt u vervangende planten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies.

Een goede ervaring. Ondanks de hitte 25/30 graden zijn veruit de meeste planten en zelfs de twee bomen goed aangeslagen. Nu een maand later staat alles mooi in bloei.

Wel zijn enkele...

Wel zijn enkele heesters en een appelboom een klein beetje beschadigt, waarschijnlijk door vervoer.

Reactie Tuinplant.nl:

Bedankt voor uw feedback! Leuk dat het mooi in bloei staat. Het kan zijn dat de planten iets beschadigd zijn door vervoer, maar dat moet wel weer goed komen. Laat het anders gerust weten. Veel... Bedankt voor uw feedback! Leuk dat het mooi in bloei staat. Het kan zijn dat de planten iets beschadigd zijn door vervoer, maar dat moet wel weer goed komen. Laat het anders gerust weten. Veel tuinplezier!