Snelle levering. Er kan wel iets zorgvuldiger met de planten omgesprongen worden

De bezorging duurde veel te lang

Chantal

Planten online besteld, kon ze makkelijk vinden en veel info, complimenten! Per post bezorgd, had veel gelezen, maar zag er allemaal heel netjes uit, goed verpakt in stro. Geleverd na 2 weken, maar... Planten online besteld, kon ze makkelijk vinden en veel info, complimenten! Per post bezorgd, had veel gelezen, maar zag er allemaal heel netjes uit, goed verpakt in stro. Geleverd na 2 weken, maar dat staat ook in de mail. Ik ben tevreden, bestel van de herfst weer!

Manuchao

Ik heb via de site besteld, ging allemaal vlot, binnen twee weken geleverd, maar miste één plantje. Die kreeg ik direct nagestuurd. Communicatie via de e-mail heel vlot en netjes.

Chantal van Heerlijckheijd

Online besteld, handige website met veel info! Planten per post binnen twee weken, was aangekondigd, en goed aangekomen. Netjes verpakt met stro, etc. Ik ga van de herfst weer bestellen!

Betty

Goed advies en mooie kwaliteit planten

Veel keus, goed geholpen en goede prijzen.

Ik heb een beplantingsplan laten maken. Geweldig hoeveel tijd en aandacht de medewerkster daar voor had. Ik voelde me enorm geholpen. Daarna direct de planten besteld en die werden op de afgesproken... Ik heb een beplantingsplan laten maken. Geweldig hoeveel tijd en aandacht de medewerkster daar voor had. Ik voelde me enorm geholpen. Daarna direct de planten besteld en die werden op de afgesproken tijd en plek afgeleverd.
Buitengewoon positieve ervaring!

Gerhard Te Rijdt

Mijn ervaring is slecht. De bezorging wordt niet aangekondigd, de planten zijn klein en er is ook veel dood gegaan

Andre de Gast

Goede kwaliteit, goede prijs, goede service.