Levering van de bestelling is correct en tijdig uitgevoerd. Een probleem met een aantal planten die niet waren aangeslagen is naar volle tevredenheid opgelost. De kwaliteit van de planten is prima.
Koos Kramer
Goeie service! Planten zijn van goede kwaliteit en wat niet aanslaat, wordt kosteloos vervangen.
Prima service. 1 leiboom ontvangen die met transport was afgebroken, binnen een week kregen we een nieuwe boom zonder moeilijk gedoe. Even bellen, foto's mailen en geregeld.
S. Stienstra
Helemaal goed. De plantjes kwamen goed verpakt aan.
Wim
Goede service. Zeer tevreden over kwaliteit planten en manier van verpakken.
Marc
Hele goede ervaring. Goede service en kennis van zaken. Mooie locatie ook!
Fokke
Ruime keus aan planten, heesters, bomen, enz. voor een schappelijke prijs. Planten werden netjes verpakt thuisbezorgd. Klein puntje van kritiek, het duurde vrij lang voor het werd bezorgd. Misschien...Ruime keus aan planten, heesters, bomen, enz. voor een schappelijke prijs. Planten werden netjes verpakt thuisbezorgd. Klein puntje van kritiek, het duurde vrij lang voor het werd bezorgd. Misschien een volgende keer iets beter communiceren over bezorgmoment.
Prima, ook fijn dat er planten aan me geleverd worden die dood zijn gegaan. Vervoer per doos Post.nl is niet ideaal! Zielig voor de planten. Extra bestelde struikklimop is totaal anders...Prima, ook fijn dat er planten aan me geleverd worden die dood zijn gegaan. Vervoer per doos Post.nl is niet ideaal! Zielig voor de planten. Extra bestelde struikklimop is totaal anders dan de vorige levering. de een heeft rond blad en dit puntig. dat vond ik niet goed overkomen.
Ik ben zeer tevreden over Tuin0lant.nl ,de levering van onze rode judasboom is met zorgvuldigheid gedaan