Voor de derde keer besteld en het bevalt mij nog steeds. Ga zo door zou ik zeggen.
Slingerland
De bomen zagen er goed uit en geleverd op afgesproken dag en tijd
Geleverde planten zaten in een doos, de doos was was tijdens transport alle kanten op gedraaid aflees lag door elkaar en uit de potjes. Puinhoop dus
Van reesden
Mooie planten gekregen en kennis van zaken. Goed geholpen met advies van aanplanten van bomen met boompalen. Bedankt!
Twee bodembedekkende taxussen gekocht, één ervan had een lange dikke zijuitloper. We hebben hem zelf weggeknipt en dat zal wel weer bijgroeien. Beetje slordig vindt ik.
Mooie site en veel keus = positief Lange levertijd (dit was gemeld)= niet zo positief Planten zijn liggend op elkaar in een doos gepropt met stro ertussen. Planten kwamen zielig en...Mooie site en veel keus = positief Lange levertijd (dit was gemeld)= niet zo positief Planten zijn liggend op elkaar in een doos gepropt met stro ertussen. Planten kwamen zielig en gekneusd aan= negatief
Netjes verpakt, levering zou wel wat sneller mogen.
Bloempje
Niet goed, ivm levering dorreboom met kluit eind april , zit weinig leven meer in, afwachten werd gezegd hersteld nog, denk dat boom het niet gaat redden, meld me dan over enkele weken