Good! Great assortment, good quality plants. Only negative is that they dont confirm once the irder has been placed and give a tentative shipping date.
Annet van der Stelt
Mijn ervaring is eigenlijk heel goed! Niets op aan te merken. Correct
Mignon Duijkers
Prima! Snel geleverd. Netjes ingepakt en goede kwaliteit planten in goed vochtige grond. Zeer tevreden!
Prima ervaring. Snelle en goed verzorgde levering.
Prima, alleen vond ik de bezorgtijd een beetje lang
Arie Eijgenraam
Een schitterende boom, in een prima conditie die ook nog eens ruim een halve meter hoger was dan de bestelde boom
De planten waren aanzienlijk kleiner/jonger dan ik had verwacht. Eén van de gekochte plantjes was zelfs nog niet boven de grond uit en is ook nooit opgekomen. Van een andere soort kocht ik twee...De planten waren aanzienlijk kleiner/jonger dan ik had verwacht. Eén van de gekochte plantjes was zelfs nog niet boven de grond uit en is ook nooit opgekomen. Van een andere soort kocht ik twee dezelfde maar het blad is verschillend, dus ben benieuwd wat eruit komt. De rest doet het redelijk goed, hoop dat er dit jaar nog bloemen in komen want daarvoor kocht ik ze. Denk niet dat ik hier weer zal bestellen, tenzij ik zeker weet wat ik precies koop (qua grootte van de plant).
Slecht. Mijn bestelling liep vertraging op door een computerprobleem, waardoor de levering erg lang duurde. Bij het afhalen van de bestelling wilde het personeel aan mij een oerlelijk gesnoeide...Slecht. Mijn bestelling liep vertraging op door een computerprobleem, waardoor de levering erg lang duurde. Bij het afhalen van de bestelling wilde het personeel aan mij een oerlelijk gesnoeide appelboom van 5 meter slijten. Zelf vonden ze hem ook oerlelijk. Daar kom je dan uit Arnhem voor. Nee, nooit meer.
Marion
Mooie overzichtelijke site. Veel keuze. De levertijd duurde langer dan verwacht omdat niet alle planten op voorraad waren. De uiteindelijke levering was precies op afgesproken tijd. De planten...Mooie overzichtelijke site. Veel keuze. De levertijd duurde langer dan verwacht omdat niet alle planten op voorraad waren. De uiteindelijke levering was precies op afgesproken tijd. De planten werden los afgeleverd en slechts 1 potje per soort had een kaartje waardoor het bij zeer kleine planten niet altijd duidelijk was welke kleur het nu betrof en we maar gegokt hebben.