Prima! beetje lange levertijd, maar dat had geloof ik een goede reden
Mooie kwaliteit planten, netjes verpakt. Enigste was dat ik bijna 2 weken heb moeten wachten voor dat de bestelling er was, door de voorjaarsdrukte. Verder zeer tevreden.
J.C. Schep.
De bezorging was netjes op tijd. De struikjes en boompjes zien er fris uit . Dank daarvoor . De stam van de bonte wilg is in plaats van 1 mtr. ,1.15 . Een klein min puntje dus . De bezorging was netjes op tijd. De struikjes en boompjes zien er fris uit . Dank daarvoor . De stam van de bonte wilg is in plaats van 1 mtr. ,1.15 . Een klein min puntje dus .
Vr. gr. Jan-Cees Schep
Goede kwaliteit. Bezorging prima.
J.v.Dorp
Mijn ervaring met tuinplant is helaas niet goed. Bestellen gaat prima, maar leveren binnen hun eigen gestelde termijn zomaar. Geen info pas als je ernaar vraagt en te late levering. en de...Mijn ervaring met tuinplant is helaas niet goed. Bestellen gaat prima, maar leveren binnen hun eigen gestelde termijn zomaar. Geen info pas als je ernaar vraagt en te late levering. en de levering was niet compleet. De chauffeur nam niet de moeite om even de bestelling na te lopen op de orderbon, dus om kort te zijn raad ik niemand aan hier bestellingen te doen. zijn ze in alleen echt grote orders geïnteresseerd en niet zoals die van mij ergens dik in de 160euries. Een keer en niet meer.
carla
Prima geleverd.
[;[ p[
Th Obbink
Als opmerking : Ik zou de hulst die wij hebben ontvangen bij vervoer in een container plaatsen. Het zand blijft dan beter aan kluit zitten. Overige materiaal super goed verpakt
Goede service, prima planten
Sanne
Ik heb meerdere planten besteld bij Tuinplant. Bij aflevering zag één plant er niet goed uit (gele blaadjes). De bezorger bevestigde dit maar gaf aan dat ik dit telefonisch of per mail moest melden....Ik heb meerdere planten besteld bij Tuinplant. Bij aflevering zag één plant er niet goed uit (gele blaadjes). De bezorger bevestigde dit maar gaf aan dat ik dit telefonisch of per mail moest melden. Bij melding blijkt nu dat ik de plant kan terugsturen, maar dat de verzendkosten voor mijn rekening komen (staat natuurlijk in de kleine lettertjes). Dit terwijl de bezorger de plant ook direct mee terug had kunnen nemen. Wat mij betreft niet klantvriendelijk van Tuinplant.nl