Gezien de plantjes erg klein zijn kan ik hier nog geen oordeel over geven.
Plantjes waren goed verpakt en goed aangekomen.
Over een maand kan ik beoordelen of ze het goed doen.

Ik ben heel blij met de plantjes, maar de wijze van inpakken in heel veel stro, daar ben ik niet zo over te speken. De troep die dat heeft gegeven.... de volgende keer denk ik dat ik toch weer... Ik ben heel blij met de plantjes, maar de wijze van inpakken in heel veel stro, daar ben ik niet zo over te speken. De troep die dat heeft gegeven.... de volgende keer denk ik dat ik toch weer ergens anders bestel.

Marcel

Ongekend: planten werden volgens afspraak op juiste dag geleverd en waren goed beschermd ingepakt.
En waar wij wel eens de gedachte hadden via internet de winkelrestanten opgestuurd te krijgen: de opgestuurde planten waren boven verwachting groot en vol.

Bouwman

Zeer negatief. Te lange besteltijd, beperkte informatie voorziening en slecht verpakt.

Zeer tevreden over snelle afhandeling. Keurig verzorgde bestelling. Vriendelijk en deskundige medewerkers. Mijn complimenten!!!

Bestelling liet lang op zich wachten 10 werkdagen. Bij sommige grassoorten zat geen kaartje of label met naam. De planten waren niet goed verpakt, waardoor sommige planten niet eens meer in de... Bestelling liet lang op zich wachten 10 werkdagen. Bij sommige grassoorten zat geen kaartje of label met naam. De planten waren niet goed verpakt, waardoor sommige planten niet eens meer in de potjes zaten. Geen aanrader.

Sannie Alblas-Smit

Prima, bestellen gaat makkelijk met goede uitleg en kiesopties. Het is even gek om een doos vol stro te ontvangen met daartussen wat planten die een heftige ;) reis achter de rug hebben, maar ze... Prima, bestellen gaat makkelijk met goede uitleg en kiesopties. Het is even gek om een doos vol stro te ontvangen met daartussen wat planten die een heftige ;) reis achter de rug hebben, maar ze doen het allemaal prima.

A.Veen

30 heideplanten besteld. Prima kwaliteit.Zorgvuldig verpakt.

Bijna twee weken moeten wachten op mijn bestelling en toen het eindelijk aan kwam en ik de doos opende zaten er geen planten maar stekjes in. Te triest voor woorden en zeker voor mijn... Bijna twee weken moeten wachten op mijn bestelling en toen het eindelijk aan kwam en ik de doos opende zaten er geen planten maar stekjes in. Te triest voor woorden en zeker voor mijn plantenbakken. Eens maar nooit meer.

Olaf

Geen goede ervaring. De ontvangen plantjes (15) bleken volledig uitgedroogd en geknakt. Daarnaast waren de elzen en berkenboompjes welke te lang waren voor de verzenddoos gebroken om ze te laten... Geen goede ervaring. De ontvangen plantjes (15) bleken volledig uitgedroogd en geknakt. Daarnaast waren de elzen en berkenboompjes welke te lang waren voor de verzenddoos gebroken om ze te laten passen. Al met al achteraf zonde van de besteedde EUR 84.