Wim

40 Haagbeuken met een lengte van ca 1,80 cm besteld en na 7 werkdagen geleverd
uitgepakt en direct gepland, klasse

Pleun Boer

Precies geleverd zoals besteld. En binnen de toegezegde levertijd. Moet uiteraard nog wel even afwachten of alle plantjes ook inderdaad tot leven komen.

NICOLE VAN GESTEL

Martje

Goede/ duidelijke informatie op de website. Is belangrijk om goede keus te maken. Vooraankondiging van aflevering en aflevering zelf gingen prima. Planten kwamen fris en fruitig aan. Het vochtige... Goede/ duidelijke informatie op de website. Is belangrijk om goede keus te maken. Vooraankondiging van aflevering en aflevering zelf gingen prima. Planten kwamen fris en fruitig aan. Het vochtige hooi waarin ze verpakt waren heb ik in de tuin uitgezet als nestmateriaal voor de vogels :-)

3 weken moeten wachten op m'n bestelling,na meerdere telefoontjes uiteindelijk bezorgd.Sommige plantjes in slechte staat en 5 plantjes niet gekregen.Dit was de laatste keer dat ik bestel bij... 3 weken moeten wachten op m'n bestelling,na meerdere telefoontjes uiteindelijk bezorgd.Sommige plantjes in slechte staat en 5 plantjes niet gekregen.Dit was de laatste keer dat ik bestel bij Tuinplant.

Reactie Tuinplant.nl:

Wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over ons. In sommige gevallen duurt het wat langer voordat we aan bepaalde specifieke planten kunnen komen of zijn ze (nog) niet leverbaar. U heeft... Wat vervelend te horen dat u niet tevreden bent over ons. In sommige gevallen duurt het wat langer voordat we aan bepaalde specifieke planten kunnen komen of zijn ze (nog) niet leverbaar. U heeft beide getroffen, helaas. Onze excuses daarvoor.

Anne Aerts e/v dhr. Aart Pruis

Prijs kwaliteit verhouding. Prima. Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen.
Communicatie had iets beter gekund. We hebben zelf 2x gebeld

A.C. Keuskamp

Heb kortgeleden een bestelling gedaan. Er bleek in de levering iets niet goed te zijn gegaan. Echter 1 telefoontje en een korte toelichting zorgde ervoor dat kort nadien de bestelling volledig naar... Heb kortgeleden een bestelling gedaan. Er bleek in de levering iets niet goed te zijn gegaan. Echter 1 telefoontje en een korte toelichting zorgde ervoor dat kort nadien de bestelling volledig naar wens was. Alle lof.

Goede en snelle service, en goede kwaliteit van plantgoed.

Peter

Prima website met voldoende informatie over de planten. Verder vlotte bestelling en aflevering aan huis.