Zee r positief. Ik werd allervriendelijkst geholpen toen ik de cranberryplanten( daar kwam ik voor) niet kon vinden. Na bestelling kreeg ik ruim binnen de afgesproken periode een mail dat de...Zee r positief. Ik werd allervriendelijkst geholpen toen ik de cranberryplanten( daar kwam ik voor) niet kon vinden. Na bestelling kreeg ik ruim binnen de afgesproken periode een mail dat de planten konden worden opgehaald. Ze waren zorgvuldig apart gezet. Het was mijn eerste ervaring met Tuinplant.nl en zeker voor herhaling vatbaar.
Kleijn
Vriendelijke levering, mooie beukenboompjes
Ellen
Goede service, snelle levering
Jolanda Maarse
Mooie beukenhaag plantjes goede kwaliteit
jan van den Herik
Jullie zijn heel klantvriendelijk het is mooie kwaliteit het versturen is bi 14 dagen maar ik gevraagd om het eerder op te sturen en dat is heel goed gegaan. als ik wat nodig heeft...Jullie zijn heel klantvriendelijk het is mooie kwaliteit het versturen is bi 14 dagen maar ik gevraagd om het eerder op te sturen en dat is heel goed gegaan. als ik wat nodig heeft dan zal ik zeker weer wat bestellen.
Goede en snelle service, mooie beukhaag.
Goede kwaliteit van de geleverde planten. Op de dag van de bezorging keurig een mail van de bloktijd van de levering. Vriendelijke bezorger van Tuinplant.nl
J.Haas
Goedenavond, Zeer kundig advies gehad over de aanplant van onze borders. De planten die op voorraad waren zijn ook bijzonder mooie grote planten. De planten die besteld zijn omdat ze niet op...Goedenavond, Zeer kundig advies gehad over de aanplant van onze borders. De planten die op voorraad waren zijn ook bijzonder mooie grote planten. De planten die besteld zijn omdat ze niet op voorraad waren vielen eerlijk gezegd erg tegen. Behoorlijk aan de dure kant voor heel erg kleine plantjes. Bij het uit het potje halen waren een groot deel ook beschimmeld aan de buitenkant van de wortels. Hopelijk komt het in het voorjaar nog goed, maar ik heb er maar stokjes bij gezet om ze niet voor onkruid aan te zien.