Ik ben heel blij met Tuinplant.nl. groot aanbod, goede prijzen.
N. Kruiver
(Bewerkt)
Na contact hierover heb ik een nieuw maar kleiner exemplaar...Eind april verwacht je voor € 79,- een bloeiende blauwe regen en niet een dunne tak van 1.80 met een paar blaadjes.
Na contact hierover heb ik een nieuw maar kleiner exemplaar toegestuurd gekregen, deze krijgt gelukkig wel een bloem zodat zeker is dat het een bloeiend exemplaar betreft.
Nancy Koole
Uitstekend
Gerd-Jan Lörtzer
Goed assortiment, goed advies, prima levering en de struiken staan geweldig
Cees de Bruin
Prima service
Hilda Moddink
Prettig, persoonlijk. Er werden boompjes geleverd bij mijn moeder (89). Via email kon ik vragen of de boompjes achterom in de tuin gezet konden worden. Communicatie verliep snel, doeltreffend én...Prettig, persoonlijk. Er werden boompjes geleverd bij mijn moeder (89). Via email kon ik vragen of de boompjes achterom in de tuin gezet konden worden. Communicatie verliep snel, doeltreffend én vriendelijk. 🙏
Alfons
Prima kwaliteit voor een goede prijs
Hanneke Janssen
m. vd broek
Super service
dees
Fantastisch. mooie planten snel geleverd en goed verpakt.