Bert de Graaf

Voor het eerst iets gedaan met tuinplant; ervaring was positief

Joke van Zaane

Prachtige planten aangeleverd! Gelukkig heel goed verpakt, daar de bezorger de doos ondersteboven heeft geleverd! De planten waren niet beschadigd

Haulerwijk

Zeer goed

Capelle

Snelle levering en mooie planten

Adeline

Goed m.b.t. de bestelde producten, minder goed m.b.t. de communicatie over de datum van levering en de voortgang van de bestelling.

Reactie Tuinplant.nl:

Goedendag,
We vinden het jammer dat u deze ervaring met ons heeft.
In de periode dat u uw bestelling plaatste was er vakantie i.v.m. de feestdagen.
Dit stond vermeld op de website en in...
Goedendag,
We vinden het jammer dat u deze ervaring met ons heeft.
Dit stond vermeld op de website en in uw orderbevestiging.
We hopen ondanks deze voor u wat latere levering dat u toch veel plezier heeft van uw bestelde producten.
met vriendelijke groet,
Team Tuinplant.nl

Paul beijleveld

Uitstekend
Goede kwaliteit planten en niet duur

prive

Levering op tijd en goed product

f

Heel slecht! ik heb twee dode planten ontvangen en er is totaal geen service om dit op te lossen. Ze weigeren het geld terug te sturen

Reactie Tuinplant.nl:

Wat jammer dat u dit schrijft en ook niet wilt herzien nadat we het met u hebben willen oplossen. We hebben u aangeboden het hele bedrag terug te storten, wanneer u de planten naar ons terugstuurt.... Wat jammer dat u dit schrijft en ook niet wilt herzien nadat we het met u hebben willen oplossen. We hebben u aangeboden het hele bedrag terug te storten, wanneer u de planten naar ons terugstuurt. Dit was niet meer mogelijk, want ze waren helaas al direct weggegooid.
We hebben inmiddels herhaaldelijk contact gehad en u heeft 50% van uw bestelling teruggestort gekregen. De rest krijgt u tegoed bij een nieuwe bestelling. De planten zagen er niet uit zoals verwacht, maar waren zeker niet dood. MVG, Maartje - TP.nl

C. van 't Zelfde

Goede service en tijdig onze bestelling geleverd.