Snelle levering met spullen van goede kwaliteit. Volgend voorjaar weet ik of de boom uit mijn bestelling aangeslagen is.
AK
Prima bedrijf
Snelle levering, alleen jammer dat er behoorlijk bedrag aan bezorgkosten wordt berekend.
Goed. Goede communicatie over afleveren en goede kwaliteit
Uitstekend. Levering precies op tijd, vriendelijke en behulpzame bezorger, b0om, struik en planten in prima conditie.
Martin Goossens
Weer levering na 1 week van 3 x Larix op stam en heide van uitstekende kwaliteit, zoals gebruikelijk. Wij bestellen alleen maar bij Tuinplant.nl
Mathijs
Mooie plantjes tegen een schappelijke prijs! Berken en ligusterhaag planten met kale wortels besteld. Netjes verpakt, planten hadden aardig wat wortel en mooi formaat zodat gelijk een strak hegje...Mooie plantjes tegen een schappelijke prijs! Berken en ligusterhaag planten met kale wortels besteld. Netjes verpakt, planten hadden aardig wat wortel en mooi formaat zodat gelijk een strak hegje staat. Bedankt!
Alex Huuskes
Keurige service en kwaliteit levering in goede orde ontvangen. Heel tevreden