De omschrijving op de website was accuraat net als de levering. Bij afwezigheid hebben ze het boompje op de gevraagde plaats neergelegd. Prima verzorgd allemaal. Nu hopen dat het boompje aan slaat.
Goede ervaring. Jammer dat de kaartjes vd planten waren, om de exacte soort te bepalen. Bestelde een zuurbes die ongeveer 2 mrt kan worden. Weetniet of ik die nu heb.
Uitstekend geholpen. Snelle levering.
W Koenen
Met vriendelijke groeten,Zeer attente en beschaafde bezorger. Service vanuit tuinplat is prima. Nu nog bekijken of de plantende straks goed doen ;-) Vandaar een 9
Met vriendelijke groeten, Wendy Koenen Oldeberkoop
Mooie westen, duidelijk informatie en snelle levering
Daniëlle
Prima partij. Mooie boom geleverd gekregen. Chauffeur heeft de boom tot helemaal in de achtertuin gebracht. Ik kan niet wachten totdat mijn Magnolia in bloei staat!
A. Simonis
Zeer prettige en goede ervaring
Dave Janse
Ook behulpzaam met los snijden plantenbak en hierna op plaats zetten in tuin.
De bestelling ging heel soepel. Bij navraag over de levertijd, bleek de plant niet op voorraad, maar ze hebben hun best gedaan om een paar dagen later zeer verrassend de planten toch uit te leveren.
An de Jong
♡♡●Zeer snelle levering. Producten die apart zijn. Goed verpakt tegen de kou. Ik ben erg benieuwd hoe ze in bloei en groei gaan "shinen"●♡♡