It was easy and quick.
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Thank you for your positive review Benedikt! We wish you a good stay in the studio in Groningen.
Top! Mijn woning snel kunnen verkopen via Tuitman Vastgoed.
Aardige makelaar, goede service
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Heel erg bedankt voor je positieve review Lisanne! Wij wensen jullie veel woonplezier toe in het prachtige appartement!
Het contact met dit bedrijf was erg positief. Snelle en correcte reactie op alle vragen en efficiënte afhandeling van het huurcontract.
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Bedankt voor je positieve review Evy, Wij wensen je heel veel woonplezier toe in je nieuwe kamer!
Heel aangenaam
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Heel erg bedankt voor jullie positieve review! Wij wensen jullie veel woonplezier toe in jullie nieuwe appartement!
Tuitman Vastgoed have been extremely helpful in our search for accommodation. We have been provided a beautiful apartment for rent through their services, which was aaa efficient process
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Thank you for your positive review! We wish you a very nice stay in your new apartment!
Top!
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Heel erg bedankt voor je positieve review Martin! Wij werken graag met je samen. We wensen je veel geluk toe met de nieuwe huurder van jouw appartement.
Snel en duidelijk contact!
Reactie Tuitman Vastgoed - Thuis in wonen - verhuurmakelaar - vastgoed beheer:
Heel erg bedankt voor je positieve review Celine!. Wij wensen je veel woonplezier toe.