Vriendelijke mensen en alles was goed geregeld
Wat vond je van onze theorieles?
Heldere en duidelijke uitleg
Ik ben geslaagd voor mijn theorie
Heldere en duidelijke uitleg
Ik ben geslaagd voor mijn theorie
Ik raad dit bedrijf zeer aan!! Super goede en duidelijke uitleg. Super fijne ervaring.
De dagcursus heeft mij erg geholpen tijdens mijn examen. Mede dankzij de cursus had ik 0 fouten op kennis & inzicht en 6 op gevaarherkenning. Wel kan ik aanraden om van tevoren in ieder geval alles...
Ik kreeg les van Robin en vond dit een erg goede man om les van te krijgen. Hij stampt alles goed in je hoofd en zorgt ervoor dat je minder stress ervaart voor het examen. Erg goede leraar!
Alles werd goed uitgelegd en ook al was het veel informatie. Werd alles een paar keer herhaald en kregen we genoeg pauzes tussendoor. Hierdoor heb ik het examen ook met gemak gehaald!
Wesley,
Heel fijn! Het was erg duidelijk en goed te volgen allemaal. Dat heb ik in mijn resultaten terug gezien! Bedankt!
Leuke instructeur. Niet moeilijk te volgen beetje jip en janneke taal maar dit is helemaal niet slecht. Dat heb je juist nodig bij je theorie. Ze komen echt met goeie tips en ezelsbruggetjes. Verder...
Super fijne leerzame dag gehad. Viren heeft het ons goed geleerd in Maastricht.
Ik ben van nature helemaal niet theoretisch ingesteld, maar dankzij Jeffrey en een beetje doorzettingsvermogen heb ik het toch gehaald. Super fijne instructies en ontzettend aardige instructeur!