Jeroen Krijthe

Prima, goed verzorgd

Wat vond je van onze theorieles?

Erg duidelijk en leuke leraren

Bas Derickx

Je word er moe van maar het helpt wel (;

Was wel lachen ;)

Wiebe

Duidelijke leraar
Goed geregelde dag

Heel leerzaam en handig

Mhamed elbarcani

Heb me 2 weken geleden aangemeld voor cursus van vandaag. Met vlag en wimpel geslaagd. Cursusgevers weten precies wat ze moeten doen. Het enige wat je nodig hebt voor een geslaagd recept is inzet.... Heb me 2 weken geleden aangemeld voor cursus van vandaag. Met vlag en wimpel geslaagd. Cursusgevers weten precies wat ze moeten doen. Het enige wat je nodig hebt voor een geslaagd recept is inzet. Ik zou dit iedereen aanbevelen

Eerste indruk

Erg vroeg
Erg lang

Eerste indruk

Erg vroeg
Erg lang

Achteraf denk ik daar wel anders over want het is ook erg veel om te leren in korte tijd. Word over gebracht op een serieuze en leuke manier

Hatice

Goed geregeld, top jongens!

????????

Nikkie

Voor iedereen een aanrader

Wat vond je van onze theorieles?

Heb het erg naar men zin gehad en heb er veel aan gehad

Naomi

Top!

Wat vond je van onze theorieles?

In één woord: top. De twee jongens die het gedaan hebben deden het fantastisch. Het was wel even pittig en je moet even doorzetten met de snelheid en hoeveelheid informatie die je krijgt, maar je... In één woord: top. De twee jongens die het gedaan hebben deden het fantastisch. Het was wel even pittig en je moet even doorzetten met de snelheid en hoeveelheid informatie die je krijgt, maar je slaagt gegarandeerd! Ik vond leren altijd moeilijk maar ik heb alles van deze dag onthouden.

Rosan

Super duidelijke manier van lesgeven! Veel herhaling en makkelijk te onthouden ezelsbruggetjes, waardoor je examenvragen (die soms letterlijk hetzelfde waren als de oefenvragen) meteen kon invullen.... Super duidelijke manier van lesgeven! Veel herhaling en makkelijk te onthouden ezelsbruggetjes, waardoor je examenvragen (die soms letterlijk hetzelfde waren als de oefenvragen) meteen kon invullen. Als je goed oplet en meedoet kun je makkelijk slagen!! Heel fijn dat ik nu na een eerdere poging wel geslaagd ben. Had hier de eerste keer al moeten zijn! :-)

Wat vond je van onze theorieles?

Met veel meer rust en zelfvertrouwen het examen in te gaan, omdat ik de meeste antwoorden vrij zeker wist door de goede herhaling en ezelsbruggetjes. Zeker aan te raden!

Sanne Beekelaar

Na 3 keer gezakt te zijn voor mijn theorie-examen, mij opgegeven voor de 1 dags cursus. Nou dat had ik al veel eerder moeten doen. Nu in 1 keer geslaagd!

Wat vond je van onze theorieles?

Zeer leerzaam, handige ezelsbruggetjes . Fijn dat het klassikaal wordt gedaan op een leuke manier. Het was wel vroeg maar de dag was zo om.

Albert Post

Het was een zeer vermoeiende dag maar het was zeker heel leerzaam. Ik kon in principe het examen blindelings invullen.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het zeer naar mijn zin gehad, ook omdat ik met vrienden was en aanspraak had.
Alles was perfect geregeld, de weg naar de cursusdag, de catering en het vervoer.