Lianne Schoenmaker

Super! Na 3 keer losse examens vandaag geslaagd door een dag cursus. Veel informatie maar word veel herhaald zodat het makkelijk te onthouden is. Handige trucjes en leuke grapjes er tussen door om... Super! Na 3 keer losse examens vandaag geslaagd door een dag cursus. Veel informatie maar word veel herhaald zodat het makkelijk te onthouden is. Handige trucjes en leuke grapjes er tussen door om de aandacht te houden. Zeker aan te raden en het geld ook zeker waard! Toppers!

Robin Vervuurt

Goede cursus en ondersteuning aan iedereen aan te raden

Had het heel erg naar me zin en het heeft me zeker na 2 keer zakken geholpen

Daniëlle

Goede ervaring. Zeer tevreden

Wat vond je van onze theorieles?

Erg fijne weg van droge stof leren.
En natuurlijk geslaagd!
Chapeau voor de docent(en)

Adam Nowakowski

Suuuuuper goed

Hylke

Had gehoort dat je je theorie in 1 dag kon halen had nog geen boek open gedaan maar kwam s ochtends vroeg en toen hebben we uren achter elkaar de theorie in ons hoofd gestamd , je komt daar en je... Had gehoort dat je je theorie in 1 dag kon halen had nog geen boek open gedaan maar kwam s ochtends vroeg en toen hebben we uren achter elkaar de theorie in ons hoofd gestamd , je komt daar en je weet nog niks en paar uur later word alles duidelijk en snap je het. Als je goed oplet ookal denk je dat je alles niet volg sla je het toch op op 1 of andere manier dus is slagen hierbij gegarandeerd en de meneer die het geeft is heel erg duidelijk het gaat wel snel maar is vooral veel herhaling. heb je moeite met je theorie doe dan turbotheorie en je slaagt gegarandeerd!

Wat vond je van onze theorieles?

het was leuk goeie leraar en alles werd top geregeld echt dikke prima.

Stefan

Top uitleg, blijven opletten en je slaagt

Wat vond je van onze theorieles?

Geweldige lesmethode door mee te praten. Zl onthoud je het ook

Brink

Joan

Ja goede instructeur.

Jason vd Lee

Komen afspraken na. Alleen jammer dat er te weinig eten was voor de grote hoeveelheid mensen

Wat vond je van onze theorieles?

Lange dag maar veel geleerd in korte tijd.

Sasa

Mijn ervaring was zeer stressvol en negatief. De organisatie lijkt alsof het zeer onprofessioneel is.

Te korte pauzes
Teveel stof