v vugt

Communicatie met turbotheorie was helder en duidelijk.
tom heeft de voorbereidingsdag als erg prettig ervaren.
kwam thuis en vertelde dat hij het iedereen kan aanraden. de docenten...
Communicatie met turbotheorie was helder en duidelijk.
tom heeft de voorbereidingsdag als erg prettig ervaren.
kwam thuis en vertelde dat hij het iedereen kan aanraden. de docenten gingen snel door de stof maar was niet te snel.

zie boven

Joris Kirkels

Je wordt goed in een paar uur klaar gestoomd om het theorie examen te maken. Dingen die ik eerst niet de redenering van begreep, begreep ik nu wel.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het zeker naar mijn zin gehad!! De grappige aanpak laat je zeker dingen onthouden!!

Ali Sadat

Ervaren begeleiders, professionele begeleiding.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad... Ik vond het erg positief om te zien dat de examens in veel opzichten echt heel erg lijken op de echte examens. ook heb ik best veel oefenvragen bijna exact hetzelfde op het echte examen gehad waardoor ik het antwoord gelijk wist.

Celine

Lange, maar super leerzame dag. Beter dan uit het boek leren!

Wat vond je van onze theorieles?

Het was erg vroeg maar het was het vroege opstaan zeker waard! Ik heb mijn theorie gehaald!

Koen van As

Ik vond dat het goed georganiseerd was, zeker genoeg eten en drinken. De reis naar CBR was ook goed geregeld.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond dat er op een leuke, leerzame manier de theorie is overgedragen.

Danny

Erg aardige leraren, die weten waar ze over praten.

Wat vond je van onze theorieles?

Een erg fijne les met genoeg rust tussendoor zodat je alle stof goed op kan nemen. Als je iets fout blijft doen wordt het herhaalt totdat je niet anders kan dan slagen.

Jordan mananga

Super het kon niet beter!!!

Wat vond je van onze theorieles?

Jaa goed begreep alles en wat ik al zij het kon niet beter!!

Stijn Wessel

Gerrianne

Top

Wat vond je van onze theorieles?

Super fijn, duidelijk, fijn tempo qua praten en uitleg. Eten en drinken was top geregeld.

Karan

Het was fantastisch!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het erg naar mijn zin gehad en het is allemaal heel goed uitgelegd.