Puck van Nuland

Geweldige ervaring. Vorige week gebeld en een week later al je theorie!

Wat vond je van onze theorieles?

Vroeg op die dag, begint al om 07.00 uur, maar om 14.00 uur weet je al of je geslaagd bent. Duidelijke uitleg en je begrijpt het direct.

Eva Proost

Ik ben tevreden over het bedrijf. Het was goed geregeld en duidelijk.

Wat vond je van onze theorieles?

De begeleider kwam enthousiast over en legde alles goed uit dus ik kon mijn concentratie er best goed bij houden.

ozie

Het is een top cursus !! Een aanrader voor iedereen

Wat vond je van onze theorieles?

De theorieles was niet langdradig af en toe een grapje erbij zeer leuk

Romy

Het was een hele leerzame en gezellige dag. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk tijdens het theorie examen veel aan had. Er werd goed, gezellig en leuk lesgegeven. Ook was het fijn dat... Het was een hele leerzame en gezellige dag. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk tijdens het theorie examen veel aan had. Er werd goed, gezellig en leuk lesgegeven. Ook was het fijn dat het vervoer naar het CBR goed was geregeld. En na afloop van het theorie examenen hebben we nog even gezellig gepraat met de begeleider en metandere leerlingen die het examen hadden gemaakt.. Kortom het was letterlijk een geslaagde dag. Daarom wil ik turbo theorie heel erg bedanken voor de goede zorg en uitleg.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het tijdens de theorieles het super naar mijn zin gehad. De lessen waren leuk, grappig en vooral leerzaam. Er was veel interactie met de leerlingen en dat maakte de lessen leuk. Er werden... Ik heb het tijdens de theorieles het super naar mijn zin gehad. De lessen waren leuk, grappig en vooral leerzaam. Er was veel interactie met de leerlingen en dat maakte de lessen leuk. Er werden veel tips gegeven waar je uiteindelijk veel aan had.

Zodi Bakker

Perfect echt een aanrader

Wat vond je van onze theorieles?

Leuk geregeld en goede docent.

Nick Van Nieuwenhoven

In 1 dag autotheorie gehaald met 1 vraag fout

Wat vond je van onze theorieles?

Het was erg gezellig, maar goed opletten is ook erg belangrijk

Mariet

Het is een fijn bedrijf, alles is helder en duidelijk.

Wat vond je van onze theorieles?

De heren zijn vriendelijk, en ook nog tijd voor een grap af en toe, als je goed oplet en zelf serieus bent, slaag je zeker. Het is zeker een leuke dag met hun.

Jacco Kalisvaart

Super!

Wat vond je van onze theorieles?

Prima cursus, je word helemaal klaar gestoomd voor het examen. Wat je dan in een fluitje van een cent afrond met een dikke voldoende

Rijnald van Breda

Echt super aardige medewerkers en fantastisch geregeld!!

Wat vond je van onze theorieles?

Het was echt een goede spoedcursus in een hoog tempo maar goed bij te houden

Yanniek

Ik vond het super leuk en aardige docenten!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het af en toe een beetje te snel gaan maar ik snapte het wel allemaal