Youp

Goed geholpen en alles was zeer duidelijk

Leuk en erg leerzaam.

L.

Erg fijn!

Wat vond je van onze theorieles?

Super goed! Er mocht wel iets meer eten aanwezig zijn.

sammy kamphuis

Goed maar lange dag

Jurre

Was goed

Heel erg goed

ER

Bijzondere ervaring die voor mij heel veel geholpen heeft

Wat vond je van onze theorieles?

Goed de les alle theorie zat er ook aan het einde goed in (hooft)

Luca Venrooy

Top! Je slaagt gewoon met garantie wanneer je op let tijdens de uitleg. Is het geld meer dan waard!

Wat vond je van onze theorieles?

IK heb het naar mijn zin gehad goede en vlotte lessen, goede ezels bruggetjes & gewoon alleen de belangrijke stof behandeld!

Sebahat Schimmel

Top bedrijf!! Uitleg is duidelijk en wordt steeds herhaald.
Top bedrijf!! Uitleg is duidelijk en wordt steeds herhaald.
Instructeurs/docenten hebben beiden veel humor en brengen dat ook in de cursus waardoor het leuk is om naar te luisteren. Ook worden er ezelbruggetjes gebruikt waardoor het ook nog gemakkelijk is.

Wat vond je van onze theorieles?

Heb het erg naar mijn zin gehad. Beiden docenten/begeleiders hebben veel humor en hebben dat ingezet in de cursus. Ezelbruggeltjes zijn leuk en grappig waardoor het gemakkelijk was om te onthouden.

Dani Gutierrez

Goede duidelijke uitleg!! Vriendelijk en fijne sfeer

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het zeer prettig. Zeer duidelijke uitleg .

Yente

Het was zwaar en lang maar ze helpen je fantastisch

Wat vond je van onze theorieles?

Ze vertelde alles op een leuke en actieve manier waardoor je je aandacht er goed bij kunt houden

Maartje van Dam

Hele gezellige mensen die vol enthousiasme uitgebreid de theorie behandelen! Ik ben in 1x moeiteloos geslaagd!

Wat vond je van onze theorieles?

Alle theorie is uitgebreid behandeld en op een zodanig leuke manier dat het geen probleem is om er een hele ochtend naar te luisteren, top!