Mats van Eijk

Goede voorbereiding op examen gehad

Uitstekend

hans

duidelijk

Omid mangal

Ik had geen ervaren. voordat ik niet kende turbotheorie. Maar met een dag uitleg van de alle regels krijg ik heel veel ervaren over verkeers regels en ook voor altijd kan ik met deze sort tegel en... Ik had geen ervaren. voordat ik niet kende turbotheorie. Maar met een dag uitleg van de alle regels krijg ik heel veel ervaren over verkeers regels en ook voor altijd kan ik met deze sort tegel en uitleggen dat dat heb ik van turbotheorie in een dag gekeregen. Hartelijk bedank van de goede docenten met goede uitleggen voor thorei examen in een dag.

Wat vond je van onze theorieles?

In een dag geslaaagddd!! En dat dankzei #turbotheorie , ze geven leerzame stof en duidelijke uitleg met hier en daar wat grapjes wat de dag nog gezelliger en leerzamer maakt! Het zijn toppers dat... In een dag geslaaagddd!! En dat dankzei #turbotheorie , ze geven leerzame stof en duidelijke uitleg met hier en daar wat grapjes wat de dag nog gezelliger en leerzamer maakt! Het zijn toppers dat mag zeker gezegd worden. Ik raad iedereen turbo theorie aan voor gegearandeerd slagen. Heel erg bedankt voor een leerzame en gezellige dag !?

Hamza

Zeer goed

Duidelijk

Lonneke Koopman

Geslaagd in 1 dag ??

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het super leuk en leerzaam! Enthousiaste 'docent' waar je leuk met mee kon doen, veel geleerd!

Mike Hulst

Supergoede uitleg van alles van de theorie.

Kimberly s

Ik heb een geweldige ervaring met turbotheorie ! Zeer gemotiveerde mensen brengen hun positieve energie en hun leermethode zo goed over dat ik in 1x slaagde!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het naar me zin gehad, voldoende pauzes de tijd vloog zo voorbij, de manier van uitleg is zeer duidelijk en leuk tegerlijk ! Helemaal super

Mark van der Laan

Ontvangst was goed, voor de hele dag goed geregeld.
goed tempo qua leerstof

Wat vond je van onze theorieles?

ik heb het naar m'n zin gehad en had ook wel aansluiting met andere cursisten.

Marga

Erg goed,behulpzame vriendelijke mensen

Wat vond je van onze theorieles?

De instructeur is er goed,vriendelijk geduldig maar toch ook scherp !Groot compliment voor Soerin.Ook Gino bedankt vr de organisatie tijdens de cursus en daarna!

Manon oostmeyer

Duidelijk, leerzaam

Wat vond je van onze theorieles?

Naar mijn zin gehad en heb super veel aan hun uitleg gehad