Destin Wildeboer

Het was een leuke en evectiefe dag

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het naar mijn zin gehad. je leert er handige trucjes en ezelsbruggetjes die je enorm veel helpen bij de examen. Ik beveel dit iedereen te doen

Karim Bannani

Goede les van deskundige docenten en een goede vertrouwelijke sfeer.
Voor iedereen een aanrader!

Wat vond je van onze theorieles?

duidelijk en veel herhaling waardoor de theorie blijft hangen

Demi Tavares

Hele goede ervaring met dit bedrijf, heel duidelijke site en mooi ook.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus werd op een leuke manier gedaan. Zeer open en professioneel. Er werd ons geleerd wat we moesten weten en niet meer. De tips aan het einde waren ook heel handig en de pauzes waren ook fijn.... De cursus werd op een leuke manier gedaan. Zeer open en professioneel. Er werd ons geleerd wat we moesten weten en niet meer. De tips aan het einde waren ook heel handig en de pauzes waren ook fijn. Tijd vloog voorbij.

Bjorn

Goede theorie lessen

Goede DUIDELIJK uitleg

Chinouk Schlicher

Super! Geweldige begeleiding in alles!

Wat vond je van onze theorieles?

Het is natuurlijk ontzettend vroeg.
Turbo theorie helpt je er echt doorheen, merkt niet dat het zo vroeg is. Super duidelijk allemaal, gewoon top!

Nina

Goede uitleg, enthousiaste begeleiders.

Wat vond je van onze theorieles?

Een goede en leuke cursus.

Yousra Barquioua

TOP! leuke mensen en zeker goeie uitleg.

Wat vond je van onze theorieles?

heb het zeker naar me zin gehad , goeie informatie , alles werd zeker goed uitgelegd. Alles was goed verzorgd van eten tot het brengen naar het CBR.

Gregor Welie

Mijn ervaring was met TurboTheorie te Maastricht. De ervaring was echt goed.

Wat vond je van onze theorieles?

Goed, het was erg vroeg en best lang, maar je moet er iets voor over hebben. Deze curcus was super leerzaam!

Nijland

Leuke en snelle manier van leren.

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een lange zit. De docent bracht het op een leuke manier, waardoor de tijd lekker snel voorbij ging.

Ik ben gelukkig gelaagd!

Mark Reuvers

Heel erg vlotte en flexibele medewerkers, die op een zeer attractieve wijze weten te presenteren.

Zie bovenstaand