melissa van ravenstein

Heb het supper gezelig gehad alleswas duiderlijk uitgelecht enzo

Whitley aluy

Hele leuke goede ervaring heb ik gehad bij turbo theorie.

Wat vond je van onze theorieles?

Door de leuke manier van les geven en goede ezelsbruggetjes ben ik zo door het examen heen gegaan. . Ik ben geslaagd net 0 fouten maar dat zou zonder tubo theorie niet gelukt zijn.

Inge Vorsteveld

Goede ervaring, fijne aanpak van les geven en in een keer geslaagd dus supwr!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het erg naar mijn zin gehad en goed ervaren, veel energie in de les en de leraar kon de aandacht er goed bijhouden.

Van rooy

Goed zeer leuke dag gehad

Duidelijke uitleg

Hilde

Ik ben erg tevreden over TurboTheorie. Ik heb geen klachten.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de cursus erg fijn. Het werd duidelijk uitgelegd en veel herhaald!

Rens van Overbeek

Jullie hebben mij in een paar uurtjes tijd net zoveel geleerd als wat ik zelf in een maand zou doen. Deze manier van autotheorie leren raad ik iedereen aan. Echt bedankt jongens!!!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik zou geen verbeter punten kunnen verzinnen. We hadden een leuke enthousiaste cursist wat het natuurlijk een stuk makkelijker en leuker maakt.

Yvette

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Ik ging na de uitleg zelfverzekerder naar het cbr!

Wat vond je van onze theorieles?

Het was leuk gegeven. Ook handige tips en trucjes kregen we was echt super fijn!

Maria

Dankzij TurboTheorie werd alles op een duidelijke en logische manier uitgelegd. De leerlingen worden goed bij de les betrokken!

Wat vond je van onze theorieles?

Vond het een leuke les. Iedereen werd er goed bij betrokken waardoor je het idee hebt dat je gezien wordt!

Dylan

Veel van geleerd

Marleen

Het is een fijn bedrijf, want alles ging heel gemakkelijk en het was allemaal heel duidelijk

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de cursus heel goed, vooral dat we alles steeds moesten herhalen, daardoor bleef het goed hangen en kon ik het examen makkelijk maken