Jan Willem

Turbo theorie is een goede manier om je examen snel en doelmatig te halen!
De manier van uitleggen zorgt er voor dat je alles goed onthoud.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus werd gegeven in een ontspannen sfeer.

Matijs Steenberegen

Ik vond het een erg nuttige uitleg die me veel geholpen heeft.

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een geweldige ervaring die erg nuttig was.

Stan Van Meijl

Super leuk en leerzaam!

Echt toppie en geslaagd!

Mellin Rombouts

Het was erf fijn!

Wat vond je van onze theorieles?

Super! Je kreeg een goede uitleg, omdat ze je ook ezelbruggetjes geven onthoud je dit veel gemakkelijker

Chille en goed georaniseerde bedrijf

Wat vond je van onze theorieles?

Ging goed soms wat te snel,
Word goed herhaald en les gegeven.
Goeie aandacht voor de vragen.
Helemaal top ?

Juliette

Goed, duidelijk en makkelijk

Wat vond je van onze theorieles?

Heel goed. Duidelijk en makkelijk om te kunnen onthouden

Sander van der Somme

Zeer goed, goede informatieve cursus met een grote slagingskans, in 1 keer mijn theorie gehaald. Ik ben zeer tevreden

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een erg lange cursus, maar zeker de moeite waard. De leerstof is opgedeeld in verschillende onderdelen en de presentatie bestaat uit het bespreken van erg veel examenvragen waardoor de... Het was een erg lange cursus, maar zeker de moeite waard. De leerstof is opgedeeld in verschillende onderdelen en de presentatie bestaat uit het bespreken van erg veel examenvragen waardoor de leerstof duidelijk. Alle verkeersregels worden vaak herhaald en blijven goed hangen.

Denise Blom

Ik vond het bedrijf goed. Ze hebben me elke keer gebeld als er een afspraak gemaakt kon worden. In de mail kregen we de locatie door dat was erg makkelijk.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus was goed. Erg veel van geleerd. Je mag vragen stellen als je het niet snapt. Het was wel een lange dag met korte pauzes. Het examen was makkelijk en ze wachten op je als je klaar bent en... De cursus was goed. Erg veel van geleerd. Je mag vragen stellen als je het niet snapt. Het was wel een lange dag met korte pauzes. Het examen was makkelijk en ze wachten op je als je klaar bent en dat is fijn.

Shalita

Echt goed!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb de cursus erg goed ervaren, je begint wel vroeg in de ochtend maar ze zorgen er voor dat je goed wakker blijf. Ook vertellen ze dingen op een leuke manier waardoor je het veel beter kan... Ik heb de cursus erg goed ervaren, je begint wel vroeg in de ochtend maar ze zorgen er voor dat je goed wakker blijf. Ook vertellen ze dingen op een leuke manier waardoor je het veel beter kan onthouden dan als je in een boek leest. Ook de lunch en het drinken was goed verzorgd!

Isa Brandenburg

Super bedrijf, veel informatie via website. Veel herinneringen en nog extra info via de mail en op mobiele telfoon.

Wat vond je van onze theorieles?

Super goede uitleg met goede ezelsbruggetjes en leuke grapjes. Super ervaren, goede service en veel plezier