Isa van Maanen

Het was super, heb er heel veel van geleerd

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, het was geen saaie les degene die alles uitlegde en je aanleerde probeerde jou bij de les te houden, ze stampte het er echt in door alles zo veel mogelijk te... Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, het was geen saaie les degene die alles uitlegde en je aanleerde probeerde jou bij de les te houden, ze stampte het er echt in door alles zo veel mogelijk te herhalen.

Amrish Dihalu

Op een snelle manier simpel kunnen aanmelden en binnen 1 week kunnen deelnemen.

Wat vond je van onze theorieles?

Op een leuke manier les gehad.

Dyllan Kuiper

Erg goed, je werd de hele dag ook goed begeleid

Wat vond je van onze theorieles?

heel erg leerzaam, goede tips en ezelsbruggentjes

Kelsey Sybesma

Vriendelijk, goede service

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het erg leerzaam, er werd duidelijk uitgelegd en als je vragen had kon je die gewoon stellen. Dit was het zeker waard!

Herman Borchert

Ik heb in een korte tijd veel geleerd en mijn theorie daarbij gehaald en ik vond het heel goed geregeld

Wat vond je van onze theorieles?

Ze hebben mij een goede uitleg gegeven en daarbij ging ik goed mijn examen in door de goede uitleg en verzorging

Steffanie Kortekaas

Ik heb een goede ervaring gehad

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een goede theorieles. Ik heb er veel van geleerd, het werd ook op een leuke manier uitgelegd.

Joost

Heel erg goede les

Wat vond je van onze theorieles?

Jaa zeker, goed les gegeven en alles blijft hangen en zo dus geslaagd

Joline Dekker

Dag cursus

Wat vond je van onze theorieles?

Het was heel goed, het werd erin gestampt, daardoor blijft het goed hangen. Ook werden er per onderwerp heel veel vragen behandeld.

Quinten steenbeek

Zeer goed

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijke taal , goede uitleg en gezellig.
Veel ezelsbruggetjes erg handig.

Max

Super goede cursus en zeer leerzaam! Heel fijn dat ik in 1 keer ben geslaagd en met 0 fout!

Wat vond je van onze theorieles?

Het ging er snel aan toe maar er was genoeg herhaling waardoor ik het in ieder geval heb onthouden.