Chinua

Positief

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een intense cursus. Ik denk wel dat er teveel mensen aanwezig waren tijdens de cursus. Weinig ruimte voor persoonlijke vragen te stellen. Dit is echt een spoed cursus! Tip is wel voor... Het was een intense cursus. Ik denk wel dat er teveel mensen aanwezig waren tijdens de cursus. Weinig ruimte voor persoonlijke vragen te stellen. Dit is echt een spoed cursus! Tip is wel voor nieuwelingen of even het theorieboek minimaal 1 keer door te lezen.

Isa de Jong

Super goede les!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb de cursus ervaren als een les met goede tips en heb er ontzettend veel van geleerd!

Joury

Top! Goede begeleiding en eindelijk mijn theorie gehaald dankzij Turbotheorie

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk en snel. Handige trucjes die je helpen om goede antwoorden te kiezen

Daniella

Als je al een paar gezakt bent en het niet meer ziet zitten, zorgen deze jongens er wel voor dat je slaagt!

Energiek en leerzaam

Jomayro Rechards

Heel goed! Niks negatiefs op aan te merken.

Wat vond je van onze theorieles?

Heb het ook zeker naar mijn zin gehad, alles werd op een leuke manier uitgelegd.

Dylan

Super goed geregeld allemaal ! Heel tevreden .

Wat vond je van onze theorieles?

Goede uitleg ,waardoor het makkelijk te onthouden is !

Quinty Barron

Ik vond het gewoon goed. Alles was goed geregeld, goede uitleg, voorbeelden/tips, genoeg ruimte voor vragen. Het enige 'nadeel' was het om 07;00 beginnen, dat is echt wel vroeg als je niet uit... Ik vond het gewoon goed. Alles was goed geregeld, goede uitleg, voorbeelden/tips, genoeg ruimte voor vragen. Het enige 'nadeel' was het om 07;00 beginnen, dat is echt wel vroeg als je niet uit Barendrecht komt, en dus verder moet reizen ervoor.

zie hierboven

Jeremy zijp

Zeer goed,vriendelijk en super goede verzorgd

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het als heel prettig ervaren en ik heb het reuze naar mijn zin gehad

Iwan hage

Ik ben in 1 keer geslaagd,dat zegt genoeg toch?

Wat vond je van onze theorieles?

Heel snel heel veel informatie.de pauzes hadden iets langer gemogen.
En iets meer optreden tegen ongemotiveerde zelfs slapende cursisten.

Manon Stroot

Ik heb er goede ervaring met turbotheorie en dat je veel leert met z'n cursus.

Wat vond je van onze theorieles?

Veel leerzame dingen geleerd en het examen ging nu veel makkelijker als de andere keren. Ik zou het iedereen aanbevelen z'n cursus.