Lisa

Duidelijk en fijn!

Charley

Super

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk en goed te onthouden voor je examen!

Asmara

Ik had zo weinig vertrouwen in mezelf dat ik het zou halen ,maar dankzij turbo is dat veranderd.Ik ben super blij met turbo,zonder de goede cursus van hun zou ik nu op dit moment niet zo ver... Ik had zo weinig vertrouwen in mezelf dat ik het zou halen ,maar dankzij turbo is dat veranderd.Ik ben super blij met turbo,zonder de goede cursus van hun zou ik nu op dit moment niet zo ver zijn.Dus nu alleen nog het roze pasje.

TOP

Sanne

Zeer leerzaam, ik ben in een keer geslaagd!

Heel Leerzaam

Lukas

Top

Ferdinand

Is een goede manier als je moeite hebt met leren ben er zelf erg over te spreken dankzij hun geslaagd

Top

Vera

Super

Heel goed

Mardine van Iersel

Super goede ervaring met Turbo Theorie!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een hele leuke en leerzame cursus. Ik had goed opgelet tijdens de cursus en een beetje geoefend van tevoren met de app, vervolgens gemakkelijk gehaald met maar 3 fouten voor... Ik vond het een hele leuke en leerzame cursus. Ik had goed opgelet tijdens de cursus en een beetje geoefend van tevoren met de app, vervolgens gemakkelijk gehaald met maar 3 fouten voor gevaarherkenning en 0 fouten voor kennis en inzicht. Dankjulliewel!

Raoul

Wie vindt leren leuk? Leuk is anders het is stampen, stampen maar dat hoort bij een cursus vlak voor een examen.
Na het examen, de opluchting als je geslaagd bent en beseft dat het dubbel en dwars waard is geweest.

joris

Slecht