Michelle Zwart

Top!

SB

Examen cursus gevolgd

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het erg fijn dat er tussendoor pauzes waren en er met veel energie les werd gegeven.

Danielle

Goeie communicatie en duidelijke en veelvuldige herinnering van de cursus datum en tijd. Petje af....

Wat vond je van onze theorieles?

Mijn cursus ervaring was goed alleen door het vele info en hoge tempo heb ik mij moeilijk kunnen consentreren. Maar gelukkig mijn examen met gemak gehaald . Ik zou een ieder ook zo'n cursus aanraden... Mijn cursus ervaring was goed alleen door het vele info en hoge tempo heb ik mij moeilijk kunnen consentreren. Maar gelukkig mijn examen met gemak gehaald . Ik zou een ieder ook zo'n cursus aanraden ondanks de druk..

Shirley haast

Helemaal top!

Wat vond je van onze theorieles?

Heel duidelijk en leerzaam dus met goed opletten en een juiste concentratie is slagen een makkie.

Geweldiiiig!

Wat vond je van onze theorieles?

Super grappige docenten, ze houden je wakker door hier en daar grapjes te maken. Als je goed luistert naar wat ze zeggen en actief meedoet heb je 200% zeker je theorie binnen!! Zeker doen!

damon vos

Goed geslaagde opleiding goede school

Wat vond je van onze theorieles?

goed naar mijn zin gehad zeker weten

Vera

Turbo theorie was top!! Door de fijne en makkelijke jip en janneke uitleg vond ik het examen super makkelijk. De leraren waren ook heel leuk en legden je alles tot in de puntjes ook. Een echte... Turbo theorie was top!! Door de fijne en makkelijke jip en janneke uitleg vond ik het examen super makkelijk. De leraren waren ook heel leuk en legden je alles tot in de puntjes ook. Een echte aanrader :)

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het erg naar mijn zin gehad omdat de leraren ook vaak een grapje tussendoor maakte zodat je scherp bleef. Ook was het een duidelijke uitleg.

Joseph narings

Meteen geslaagd!

Wat vond je van onze theorieles?

Een echte aanrader dit! Meteen geslaagd zonder te leren van te voren.

Rutger Mulder

Erg tevereden. Het is het geld meer dan waard!

Wat vond je van onze theorieles?

Heel erg goed en duidelijk uitgelegd. Ook lekker tempo erin en het wordt genoeg herhaald zodat je alles goed onthoudt