Chantal

Alles netjes geregeld

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het goed en duidelijk uitgelegd, goede leraar die met de juiste intonatie sprak.

Ron Niezing

Alles was prima geregeld geen minpunten

Wat vond je van onze theorieles?

De theorieles werd goed gegeven, hele leuke ervaring en veel geleerd

Joya

Leuke & leerzame dag! De cursus werd gehouden op een mooie locatie en het was fijn dat we tussendoor eten kregen. Alles was goed geregeld, erg fijn!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het erg naar mijn zijn gehad want alles werd op een grappige manier verteld, maar toch heb ik veel geleerd.

W.Alidou

Voor iedereen die zijn theorie examen een keer wil halen, TurboTheorie is de juiste cursus.

Super interessant.

Angelique

Prima!

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk, turbo!! In sneltreinvaart door alle belangrijke stof.

Selina Akloe

Perfect!

Wat vond je van onze theorieles?

Geweldige cursus! Leuke trainers! Veel geleerd en in 1 keer geslaagd!

Dylan

Helemaal top

Heb veel geleerd

Alina-Elena Dootjes Ghreorghiu

Ik heb vandaag bij TurboTheorie.nl en theorie cursus gehad dan examen . Was wel een lange ochtend achter de rug maar wel geslaagd. De cursus en de uitleg was prima gedaan een veel duidelijker en... Ik heb vandaag bij TurboTheorie.nl en theorie cursus gehad dan examen . Was wel een lange ochtend achter de rug maar wel geslaagd. De cursus en de uitleg was prima gedaan een veel duidelijker en makkelijker den boeken , ik vind zelf toppers de turbo Theorie.nl

Wat vond je van onze theorieles?

echt fijn om bij jullie te leren zo uit jullie lessen , is wel veel maar valt mee met zo goed uitleg / Dank jullie wel !

Anna

Ik heb sit van collega's gehoord die dit hadden aangeraden, omdat ik al een keer was gezakt. Ik leerde toen voor mezelf

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een leuke leerzame cursus. Je leerde de theorie uit het boekje goed en duidelijk. Wel vond ik dat het soms te snel ging, maar het was duidelijk met goede voorbeelden en er werd veel... Ik vond het een leuke leerzame cursus. Je leerde de theorie uit het boekje goed en duidelijk. Wel vond ik dat het soms te snel ging, maar het was duidelijk met goede voorbeelden en er werd veel herhaalt.

Brian Kuijten

Geweldige cursus kan bijna niet misgaan ?

Wat vond je van onze theorieles?

Jazeker, goede uitleg en helpt je bij je theorie examen