Darren De hoog

Heel goed

Wat vond je van onze theorieles?

Heel goed echt 2 toffe gasten die echt de tijd namen om alles goed uit teleggen!!!

Shalisha

Door de cursus bij Turbo theorie te volgen heb ik mijn theorie examen in een keer gehaald. De docenten leggen je alles stap voor stap uit en zijn zeer proffessioneel.

Wat vond je van onze theorieles?

Tijdens de theorieles is mijn kennis vergoot door de professionele docenten. Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen voor andere studenten.

Alicia

Heel goed! Ondanks dat het super veel informatie was heb ik er veel aan gehad want ik ben natuurlijk geslaagd!

Wat vond je van onze theorieles?

Goed! Het werd super goed uitgelegd en handige ezelsbruggetjes om dingen goed te onthouden

Anoniem haha

Door Turbotheorie had ik gelijk een hogere slagingspercentage.

Wat vond je van onze theorieles?

Had het zeker naar mijn zin. Goede uitleg en dat zie je ook op je examen!

Kimberley

Top!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb heel veel aan de cursus gehad! 2 turbo mannen die een echte turbo theorie geven in turbo taal:) En het was ook om turbo tempo. Zoveel tempo dat in slaap vallen onmogelijk was, dat wat ik... Ik heb heel veel aan de cursus gehad! 2 turbo mannen die een echte turbo theorie geven in turbo taal:) En het was ook om turbo tempo. Zoveel tempo dat in slaap vallen onmogelijk was, dat wat ik thuis wel van het leren kreeg. Uiteindelijk geslaagd en met een turbo gevoel naar huis gegaan. Thanks guys..

Dimitri Braaksma

Ik heb het erg goed ervaren en zou dit zeker aan anderen aanbevelen.

Wat vond je van onze theorieles?

ik heb het erg goed ervaren. De 2 mannen die ons uitleg hebben gegeven hebben dit erg goed gedaan. Door deze goede uitleg heb ik een mooi resultaat gehaald. Het was een leuke dag en ik ben blij dat... ik heb het erg goed ervaren. De 2 mannen die ons uitleg hebben gegeven hebben dit erg goed gedaan. Door deze goede uitleg heb ik een mooi resultaat gehaald. Het was een leuke dag en ik ben blij dat ik dit gedaan heb.

Madelon Arkema

Echt super!

Wat vond je van onze theorieles?

super veel geleerd en het werd heel enthousiast gegeven waardoor je ook goed kon op letten. echt super!

Leon

Beste cursus ooit!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik raad dit iedereen aan die z'n theorie nog moet halen. Je leert veel meer dan uit het boek, ook voor de praktijk en slaagt in 1 x.

Carla van den Berg

Héle duidelijke uitleg, dat deze mannen nog geen keelklachten hebben vind ik knap, grapjes tussendoor, een gewéldig team. Een héle maar dan ook een héle dikke pluim.

Wat vond je van onze theorieles?

Héél veel leerstof in een korte tijd, héél duidelijk uitgelegd, af en toe duizeld het je, maar door een grapje ben je weer bij de les. Misschien een tip......stoelen met een zachte zitting? Heb al... Héél veel leerstof in een korte tijd, héél duidelijk uitgelegd, af en toe duizeld het je, maar door een grapje ben je weer bij de les. Misschien een tip......stoelen met een zachte zitting? Heb al bijna geen kont, maar nu moest ik kiezen welke kant ik nu weer op moest hahahaha. Maar verder......SUPER

Hannah

Zeer goed.

Wat vond je van onze theorieles?

Prima begeleiding, uitleg en algemene verzorging (eten enzovoort). De vele informatie kan overweldigend lijken maar met behulp van de vele vragen en voorbeelden is het heel goed te doen. Met een... Prima begeleiding, uitleg en algemene verzorging (eten enzovoort). De vele informatie kan overweldigend lijken maar met behulp van de vele vragen en voorbeelden is het heel goed te doen. Met een beetje voorbereiding en vervolgens goed opletten, meedoen en notities maken tijdens de cursus is het theorie-examen zeker te halen.
Nogmaals, hartelijk dank.