Denise van den Bosch

Kort maar krachtig.

Wat vond je van onze theorieles?

Het is even een dagje bikkelen maar door het enthousiasme, de energie en ezelsbruggetjes van de docenten heb ik op een leuke manier, in één keer mijn examen kunnen behalen! Zeker een aanrader, op... Het is even een dagje bikkelen maar door het enthousiasme, de energie en ezelsbruggetjes van de docenten heb ik op een leuke manier, in één keer mijn examen kunnen behalen! Zeker een aanrader, op deze manier word leren een stuk leuker!! Bedankt!

Diana Mieras

GEWELDIGE curcus!

Serra

Theorie1dag

Wat vond je van onze theorieles?

Heb het heel goed ervaren! Onder de les dacht ik hoe ga ik dit allemaal onthouden op dit tempo? Maar toen deed ik examen en toen viel het me op dat ik vrijwel alles onthouden had! Dus dat doen... Heb het heel goed ervaren! Onder de les dacht ik hoe ga ik dit allemaal onthouden op dit tempo? Maar toen deed ik examen en toen viel het me op dat ik vrijwel alles onthouden had! Dus dat doen jullie dan heel goed, zo goed dat ik het zelf niet door had

Harro Gerritsen

Geweldig!

Brian

Na vijf examens verknald te hebben koos ik voor TurboTheorie.nl...

Wat vond je van onze theorieles?

En dat werkte! Een dag lang buffelen, croissantjes eten en jezelf wekker houden met energy/koffie van TurboTheorie hebben zijn vruchten afgeworpen. Ik haalde mijn theorie met slechts 2 fouten van de... En dat werkte! Een dag lang buffelen, croissantjes eten en jezelf wekker houden met energy/koffie van TurboTheorie hebben zijn vruchten afgeworpen. Ik haalde mijn theorie met slechts 2 fouten van de 65 vragen.

leon wienen

Een top theorie school

geweldige uitleg. top mentoren

Joey

Perfect

Wat vond je van onze theorieles?

de cursus beviel meer dan goed zou het iedereen aan raden en het zijn gezellige mensen

Emin

SUPERRR

Wat vond je van onze theorieles?

BESTE THEORIE SCHOOL VAN NEDERLAND!!! Zeker gaan ik ben er zeer tevreden van in 1 x geslaagd!!!

Roely

Doen!

Wat vond je van onze theorieles?

Een intensieve dag! Met veel humor en gezelligheid!