Agnes

Het was super

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de theorieles super was interessant en echt super ..

Judith

Als het eindresultaat telt is dit een goede training

Wat vond je van onze theorieles?

Leuk vond ik het niet, maar de docenten weten wel precies wat gevraagd gaat worden en waar dus op gestampt moet worden en ze leren je ook handige ezelsbruggetjes.

Reactie TurboTheorie.nl:

Beste Judith,
allereerst gefeliciteerd.
Jammer dat jij er zo over denkt, maar wij willen graag op je feedback reageren.
Je feedback wordt op prijs gesteld, maar het zou fijn zijn om aan...
Beste Judith,
allereerst gefeliciteerd.
Jammer dat jij er zo over denkt, maar wij willen graag op je feedback reageren.
Je feedback wordt op prijs gesteld, maar het zou fijn zijn om aan te geven waarom... Van de 35 leerlingen die dag, ben jij de enige die het als niet leuk heeft ervaren... Als wij weten waarom, hadden we 't je misschien kunnen uitleggen, misschien een excuses kunnen aanbieden o.i.d.
Nogmaals gefeliciteerd en succes met je praktijkexamen.
Turbo Theorie | 1 daagse auto theoriecursus
(085) 7607181
www.turbotheorie.nl | info@turbotheorie.nl | www.facebook.com/turbotheorie

Simone

Geweldig!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb hiervoor anderhalf jaar met theorie boek geleerd maar snapte er maar weining van, ook thuis de oefentheorieexamens waren bij mij zwaar gezakt. Ik heb de cursus gedaan en smiddags me examen en... Ik heb hiervoor anderhalf jaar met theorie boek geleerd maar snapte er maar weining van, ook thuis de oefentheorieexamens waren bij mij zwaar gezakt. Ik heb de cursus gedaan en smiddags me examen en ben in 1 keer geslaagd met maar 3 fout! Dankzij de goede leerzame ochtend ! Super !

Karim

10+ dat is mijn titel 10+

Geweldig!

Nora

Geslaaaaaaaggdddd!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik kan me normaal niet langer concentreren dan 10 min. Maar de leraren waren zo goed bezig en betrokken ons er steeds bij dus slapen was niet mogelijk voor mij. Super veel info gekregen d.m.v. Een... Ik kan me normaal niet langer concentreren dan 10 min. Maar de leraren waren zo goed bezig en betrokken ons er steeds bij dus slapen was niet mogelijk voor mij. Super veel info gekregen d.m.v. Een goed opgezette powerpoint. Mijn complimenten.

Shirley

Beordeling turbotheorie

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een top dag zeer duidelijk verteld en ook meerdere keren herhaalt heel fijn! Ook leuk dat er wat humor bij zit .

Jima Shabo

Gladly surprised

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de theorie les duidelijk. Ze gaven je handige tips en Ezels bruggetjes die je op de weg ook vaak kan en waarschijnlijk ook gaat gebruiken. Turbo is ook echt turbo. Ze gaan er snel doorheen... Ik vond de theorie les duidelijk. Ze gaven je handige tips en Ezels bruggetjes die je op de weg ook vaak kan en waarschijnlijk ook gaat gebruiken. Turbo is ook echt turbo. Ze gaan er snel doorheen (soms te snel) maar er was ruimte voor vragen.

Bob van Eekelen

Super!

Wat vond je van onze theorieles?

Super uitgelegd! En ook nog eens op een leuke manier. Hartstikke bedankt jongens!

Agnes

Het was super

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de theorieles super was interessant en echt super ..

Luc

Top cursus

Wat vond je van onze theorieles?

Je ging razendsnel door de theorie. Er werd veel herhaald en de examenvragen werden behandelt. Top!