Patricia van Bennekom

Geweldige theorie cursus

Wat vond je van onze theorieles?

Het zijn super vriendelijke en enthousiaste jongens die ons hebben geholpen met het instampen van de cursus. Dankzij hun hulp heb ik mijn theorie gehaald!

Demi velders

Geweldig

Wat vond je van onze theorieles?

Super behulpzaam en docenten die de theoriecursus leuk maken xodat het goed blijft hangen!?? Echt top in een keer geslaagd

justus

Theorie-examen rijbewijs

Wat vond je van onze theorieles?

Prima dag gehad. Heldere en duidelijke uitleg met goede voorbeelden en met humor. Resultaat in 1 keer foutloos geslaagd. Bedankt Turbotheorie.

Gomes

Wat vond je van onze theorieles?

Gezellig en duidelijker ken allemaal niet

D. Van der Lek

Super handig

Wat vond je van onze theorieles?

Het was heel leerzaam, ik heb me bijna niet hoeven voorbereiden of het examen toch goed te kunnen maken. Het werd niet saai, je kon de hele tijd luisteren dus alles opslaan. Heel fijn

Priscilla Olf

Zeer tevreden

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de les goed en duidelijk, maar erg veel informatie in een keer. Ik had liever ook een blad gehad waarop ik zelf antwoord kon geven op de vragen. Want bij sommige vragen ging ik automatisch... Ik vond de les goed en duidelijk, maar erg veel informatie in een keer. Ik had liever ook een blad gehad waarop ik zelf antwoord kon geven op de vragen. Want bij sommige vragen ging ik automatisch mee met wat ik de rest hoorde zeggen als ik zelf het antwoord niet wist. Maar snap dat als je het zo doet je dan twee dagen aan de cursus moet mee doen ipv één. Vanwege het nakijken maar al met al hele goede cursus en ben zeer tevreden.

Laura Wevers

Feedback turbotheoriecursus

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd en je herkent veel terug bij het examen!

Amber de Bruin

Kort en krachtig

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk helder het gaf zelfvertrouwen

prisca

Hulp gekregen van TurboTheorie.nl

Wat vond je van onze theorieles?

Ik waardeer de cursus enorme. Je leert alle begrippen op een makkelijke en interessante manier dan pas je de begrippen direct toe op een levendig en interassante manier. Top!

R de jong

Perfecte Turbotheorie dag

Wat vond je van onze theorieles?

Super leuke theorie dag gehad heel erg professioneel ook