Luca

Super!!

Wat vond je van onze theorieles?

Super goed en duidelijk uitgelegd. Vergeten is onmogelijk door de handige ezelsbruggetjes en het vaak herhalen van de stof. Het is best een vermoeiende dag, maar het systeem werkt echt heel goed en... Super goed en duidelijk uitgelegd. Vergeten is onmogelijk door de handige ezelsbruggetjes en het vaak herhalen van de stof. Het is best een vermoeiende dag, maar het systeem werkt echt heel goed en de theoriecursus is het dus zeker waard. Ik ben super tevreden en zou het iedereen aanraden!

cindy

Super les

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een top dag alles werd heel duidelijk uit gelegd iedereen was geslaagd van onze groep stuk of 50 mensen

Jelle Van Der Linden

Beoordeling TurboTheorie

Wat vond je van onze theorieles?

Het was super. Duidelijk uitleg en op een leuke onthoudbare manier gebracht. Super!

Steffie Enthoven

Theorie

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het erg leerzaam
De jongens waren ook relaxt en enthousiast
En ik had het echt niet verwacht dat ik hem zou halen maar door de jongens is het toch gelukt ??

Berdine

Turbotheorie

Super!

romy dehooge

Super geregeld

goedhoor

Dwayne Van Der List

Vet leuk, grappig en handig!!

Wat vond je van onze theorieles?

Deze theorieles was echt superleuk, grappig en handig! De docenten waren super enthousiast en legde alles heel duidelijk uit. Ze laten je wennen aan de vraagstelling van het CBR, waardoor het examen... Deze theorieles was echt superleuk, grappig en handig! De docenten waren super enthousiast en legde alles heel duidelijk uit. Ze laten je wennen aan de vraagstelling van het CBR, waardoor het examen echt heel goed te doen is. Bedankt voor deze les en voor iedereen die dit wil doen zeker een aanrader!!!!

Denzel

Veel geleerd in 1 dag

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus is makkelijk te begrijpen en word leuk uitgelegd waardoor het makkelijk te onthouden is

Gerline Langeveld

Topcursus! In één keer geslaagd!!!

Wat vond je van onze theorieles?

Topcursus! Ik ben ondanks de enorme zenuwen in één keer geslaagd! Supergoede en fijne uitleg en megagezellig! Twee enthousiaste leraren die het ontzettend leuk deden!!! Dankjewel!!!!!

Kim

Een hele goede cursus een dag om nooit te vergeten :)

Wat vond je van onze theorieles?

Hele goede lessen , goede uitleg , meer dan genoeg begeleiding ik heb het examen na deze lessen gelijk gehaald ik ben heel erg tevreden over deze cursus