Bo

Super!

Wat vond je van onze theorieles?

Goede informatie die helder en zo simpel mogelijk werd aangeboden zodat iedereen mee kan doen. Fijn dat de stof is opgedeeld is in verschillende onderwerpen en enkel de belangrijkste onderwerpen aan... Goede informatie die helder en zo simpel mogelijk werd aangeboden zodat iedereen mee kan doen. Fijn dat de stof is opgedeeld is in verschillende onderwerpen en enkel de belangrijkste onderwerpen aan bod komen zodat je niet onnodig lang stil staat bij minder belangrijke punten. Dat de les werd gegeven door 2 verschillende personen werkte denk ik met name omdat ze elk een eigen stijl van lesgeven hadden en dit zorgde voor afwisseling/ een betere focus.

Roan

Theorie Cursus

Wat vond je van onze theorieles?

Het ging allemaal top! Zeker een aanrader

Yvonne schildmeijer

Autotheorie

Wat vond je van onze theorieles?

Ja naar me zin gehad goed er in gestampt de hele theorie en dan gelijk door naar het examen

Marjorie

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het prima. Veel informatie in korte tijd. Somige onderwerp waren lastig te onthouden, maar wel nuttig om te bespreken.

Gwendolyn

Superrr

Ze geven duidelijk uitleg en doen het beter dan andere 1dag cursussen

R.Tijssen

Top

Wat vond je van onze theorieles?

top, de twee heren die les gaven hebben alles goed uit gelegd. en ons goed voorbereid voor het theorie examen

Jed

Top gasten!

Wat vond je van onze theorieles?

Alles werd perfect uit uitgelegd, ik snapte het meteen! Goed gedaan heren!

youri van herwijnen

super goed gedaan

Ferrence Rosier

Aanrader!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik zou dit iedereen aanraden die snel en makkelijk zijn of haar theorie wilt halen. Alles wordt op een leuke en grappige manier uitgelegd en je leert ezelsbruggetjes waardoor het onthouden makkelijk... Ik zou dit iedereen aanraden die snel en makkelijk zijn of haar theorie wilt halen. Alles wordt op een leuke en grappige manier uitgelegd en je leert ezelsbruggetjes waardoor het onthouden makkelijk wordt. Ik had van te voren niet gedacht dat een spoedcursus zou werken, omdat ik dacht dat je alleen je theorie kon halen door lang en veel te oefenen, maar daar ben ik inmiddels van teruggekomen! Ik heb gewoon mijn theorie gehaald :)