Wat vond je van onze theorieles?
Cursus sluit erg goed aan op het examen en zonder enige voorbereiding is het makkelijk te doen! Dimitri vertelde op een goede en duidelijke manier, erg fijn
Alles was goed geregeld en er was geen tijdsgebrek. Alle stof duidelijk meegekregen en veel geoefend. Zeker aan te raden!!
Perfect, je werd ondanks het grote aantal mede-cursisten overal goed bij betrokken. Daardoor met een groen duimpje uit het CBR-lokaal mogen komen!
De les werd goed, vlot, en duidelijk gegeven op sommige momenten moest ik zelfs lachen(Jeffrey).Ik ben meer dan tevreden. Ik zal het iedereen kunnen aanraden.
Hele goede en duidelijke uitleg met veel herhaling en fijne ezelbruggetjes, zodat je de theorie makkelijk kan onthouden! De vragen die je bij de cursus krijgt zijn erg vergelijkbaar bij het CBR...
Mijn zoon zit op praktijk onderwijs en heeft er veel ezelsbruggetjes geleerd
Ik heb examen angst, maar dankzij deze cursus ben ik over die angst heen.
Het is veel herhalen en herhalen maar ook stampen dus de cursus is goed te doen!
Theorieles heel goed uitgelegd door goeie cursusleider Milan en in 1 keer geslaagd !!
Alles werd zeer duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden door een super leuke en vriendelijke cursusleider.