Stan

Wat vond je van onze theorieles?

Cursus sluit erg goed aan op het examen en zonder enige voorbereiding is het makkelijk te doen! Dimitri vertelde op een goede en duidelijke manier, erg fijn

Musa

Perfect, binnen een keer mijn theorie gehaald!!

Wat vond je van onze theorieles?

Alles was goed geregeld en er was geen tijdsgebrek. Alle stof duidelijk meegekregen en veel geoefend. Zeker aan te raden!!

Danny

Onwijs leuke gasten die je op een duidelijke manier les geven!

Wat vond je van onze theorieles?

Perfect, je werd ondanks het grote aantal mede-cursisten overal goed bij betrokken. Daardoor met een groen duimpje uit het CBR-lokaal mogen komen!

Philia

Wat vond je van onze theorieles?

De les werd goed, vlot, en duidelijk gegeven op sommige momenten moest ik zelfs lachen(Jeffrey).Ik ben meer dan tevreden. Ik zal het iedereen kunnen aanraden.

Femke

Super bedrijf! Goede uitleg echt een aanrader voor iedereen!

Wat vond je van onze theorieles?

Hele goede en duidelijke uitleg met veel herhaling en fijne ezelbruggetjes, zodat je de theorie makkelijk kan onthouden! De vragen die je bij de cursus krijgt zijn erg vergelijkbaar bij het CBR... Hele goede en duidelijke uitleg met veel herhaling en fijne ezelbruggetjes, zodat je de theorie makkelijk kan onthouden! De vragen die je bij de cursus krijgt zijn erg vergelijkbaar bij het CBR examen!!

Ruud

Voor de inhoud van het programma geen commentaar. Geen ervaringen opgedaan.
Helaas dochter ziek en binnen een week incassoburo voor de deur.
Geen coulance alleen verwijzing naar algemene...
Voor de inhoud van het programma geen commentaar. Geen ervaringen opgedaan.
Helaas dochter ziek en binnen een week incassoburo voor de deur.
Geen coulance alleen verwijzing naar algemene voorwaarden en betalen!!!! Top!

ben dus vooral gezond bij aanmelden....

Kevin zoomer

Wat vond je van onze theorieles?

Mijn zoon zit op praktijk onderwijs en heeft er veel ezelsbruggetjes geleerd

D. Marto

Prima!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb examen angst, maar dankzij deze cursus ben ik over die angst heen.
Het is veel herhalen en herhalen maar ook stampen dus de cursus is goed te doen!

Aurelia

Goed bedrijf !!

Wat vond je van onze theorieles?

Theorieles heel goed uitgelegd door goeie cursusleider Milan en in 1 keer geslaagd !!

Marije de Graaff

Super goede voorbereiding op je theorie-examen!

Wat vond je van onze theorieles?

Alles werd zeer duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden door een super leuke en vriendelijke cursusleider.