Sterre

Positieve ervaring

Wat vond je van onze theorieles?

Goede theorie in één dag!

Danique de BOnt

Efficient en effectief

Wat vond je van onze theorieles?

ze leggen het goed uit. Een goede voorbereiding.

Bart van der Ent

Veel woorden en veel daden.
Ben heel blij met deze methode die jullie bieden.
In 1x geslaagd met slechts 4 uren lang leren.
Mijn dank is groot en ik zal dit zeker aanbevelen bij...
Veel woorden en veel daden.
Ben heel blij met deze methode die jullie bieden.
In 1x geslaagd met slechts 4 uren lang leren.
Mijn dank is groot en ik zal dit zeker aanbevelen bij mensen om mij heen.

Wat vond je van onze theorieles?

Dimitri heette deze persoon. Echt top! Duidelijke stem, niet te snel, herhalen zovaak als mogelijk. Echt een dikke 10 voor Dimitri!

Ik ben erg tevreden over deze cursus. Het is wel even doorzetten goed opletten en blijven luisteren maar de heren maakten dat niet moeilijk voor ons. Erg goede uitleg met makkelijke ezelsbruggetjes... Ik ben erg tevreden over deze cursus. Het is wel even doorzetten goed opletten en blijven luisteren maar de heren maakten dat niet moeilijk voor ons. Erg goede uitleg met makkelijke ezelsbruggetjes om dingen te onthouden en een goed verzorgde lunch. Alles wat we moesten weten voor op het examen is ook daadwerkelijk behandeld. Met de uitleg van deze heren in een keer geslaagd voor mijn theorie !! Zeker een aanrader.

Mackay

Super fijn! Leert snel !

Wat vond je van onze theorieles?

Was erg leuk, de leraar was ook erg vriendelijk,

Bradley

Super

Wat vond je van onze theorieles?

Wel veel saaie stof maar je onthoud het goed door de manier van het uitleggen

Marlon Poortvliet

Alles was duidelijk en goed geregeld. De informatie die we kregen was zeer duidelijk. We werden goed voorbereid op ons examen en bij het CBR werd alles ook weer duidelijk uitgelegd. De man die de... Alles was duidelijk en goed geregeld. De informatie die we kregen was zeer duidelijk. We werden goed voorbereid op ons examen en bij het CBR werd alles ook weer duidelijk uitgelegd. De man die de cursus gaf was erg vriendelijk.

Bjarg Vdstaak

👍🏻

Robin kempenaar

Super fijn!

Wat vond je van onze theorieles?

Goed geredeld en hele duidelijke uitleg

dimitri van Wijck

100% goed

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond de cursus zeer goed en de uitleg was ook echt goed! Als je wilt slagen dan moet je bij Turbo theorie aan de slag!

M.v.g.

Dimitri van Wijck