Don

Om 7 uur begonnen met de cursus en om half drie had ik mijn theorie diploma. Het was stampen stampen stampen. Maar echt een aanrader!

Yoëll Ellerbroek

Super goed

zeer effectief

Harrold Heimensen

Super goeie theorie instructeurs en duidelijke uitleg en constanten herhaling waardoor je alles bij blijft.

Wat vond je van onze theorieles?

12 Juni turbotheorie gevolgd in Zwolle. Je begint vroeg maar aan het einde van de dag heb je er profeit van dat je de cursus hebt gevolgd. Ik ben 3 keer gezakt zonder cursus en nu met turbotheorie... 12 Juni turbotheorie gevolgd in Zwolle. Je begint vroeg maar aan het einde van de dag heb je er profeit van dat je de cursus hebt gevolgd. Ik ben 3 keer gezakt zonder cursus en nu met turbotheorie in 1 keer geslaagd! Turbotheorie bedankt voor deze top dag!

Nadine Luteijn

Super goed!

Wat vond je van onze theorieles?

Goede herhaling, goed te volgen

Juanita Meijers

Uitstekend personeel! Die van aanpakken weet, en er voor je is.

Wat vond je van onze theorieles?

Het was pittig, maar geslaagd en dus alle lof voir TurboTheorie

Tessa

Geweldig!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het heel goed! Zelf leren werkte niet na dexe dagcursus ben ik gelijk geslaagd! Ze leggen het super uit blijven grappig en beleefd

loeka monsieurs

Echt top had maar 2 fout

Wat vond je van onze theorieles?

Top vond allen 2 van de 3 mannen en heel iritand praten waar van de laatste het erges was

Michelle

Heel erg leerzaam!

Wat vond je van onze theorieles?

Leerzaam was ook niet saai was gewoon Intteresant om na te luisteren vind het echt een aanrader voor iedereen

Imme sterrenburg

Het was top zonder hun had ik zeker niet geslaagd

Wat vond je van onze theorieles?

Ja was goed en ook een hele goede tempo zat er in

Dylan

Heel goed, uiterst positief