Yara komen

Super!

Wat vond je van onze theorieles?

Heel erg goed! Heb er veel aan gehad

P Blom

Vond Jeffrey een super goede leraar. Goede en duidelijke uitleg gaf hij. Ik vind dat een gave.

Roy Setz

Alles was goed geregeld eten drinken ( alleen geen koffie bij aankomst) regelmatig korte pauzes tussen door vervoer naar het cbr ook netjes geregeld.

Ja

Heesbeen

Iris

Super goed!!

Wat vond je van onze theorieles?

Fijn, de uitleg was duidelijk en vooral de samenvatting in de bus vond ik heel fijn

Kostense

Super goed!

Fijn

Sascha van Giesen

Super goed

Koen de vries

Ik vond het een leerzame dag. Ze leggen het op een goeie manier uit waardoor het in je hoofd blijft zitten en daarna gelijk een examen is top!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een leuke dag goed geregeld, eten werd verzorgt

Maaike

Echt een aanrader!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het als postief ervaren. Het was een lange dag maar heb er veel aan gehad! Aardige mensen en goede uitleg. Echt de moeite waard om voor turbo theorie te kiezen!

Elke

Ik ben ontzettend blij met het volgen van de cursus. Hoewel het nogal vroeg was en de uitleg in het begin snel begon, heb ik alles goed kunnen onthouden door de herhaling die tijdens de cursus... Ik ben ontzettend blij met het volgen van de cursus. Hoewel het nogal vroeg was en de uitleg in het begin snel begon, heb ik alles goed kunnen onthouden door de herhaling die tijdens de cursus plaatsvondt.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het goed naar mijn zin gehad. Door de korte pauzes had je genoeg tijd om even tot rust te komen en daarna er weer tegenaan te gaan. Ook waren de leraren super. Ze waren duidelijk verstaanbaar... Ik heb het goed naar mijn zin gehad. Door de korte pauzes had je genoeg tijd om even tot rust te komen en daarna er weer tegenaan te gaan. Ook waren de leraren super. Ze waren duidelijk verstaanbaar en legde elke vraag die een cursist had goed uit.